Alessandro Zanardi: noul BMW M5 pentru ambasadorul mărcii BMW

| 1 mai 2018 | 0 Comments

Ambasador al mărcii BMW, Alessandro Zanardi (Italia) este acum fericitul posesor al noului BMW M5. Sergio Solero, preşedinte şi director general al BMW Italia, i-a înmânat cheile noului automobil la începutul sezonului BMW Driving Experience de la Vallelunga (Italia). BMW M5 al lui Zanardi, în nuanţă Frozen Dark Silver, nu numai că dispune de numeroase echipamente BMW M speciale, dar a fost modificat şi pentru a îndeplini cerinţele lui speciale.

Zanardi poate frâna prin intermediul levierului de frână de pe volan. Şi acceleraţia se face manual, cu ajutorul unei soluţii inovatoare cu Bluetooth wireless, dezvoltată de Fiadel Italiana. Acest sistem permite pilotului să aplice nivelul perfect de acceleraţie, în timp ce menţine controlul volanului. Levierul, care este operat cu ajutorul degetului mare, reproduce cu acurateţe presiunea asupra pedalei de acceleraţie. Zanardi nu a putut rezista să nu piloteze noul BMW M5 pe circuitul de la Vallelunga.

„Să conduci BMW M5 este ceva extraordinar. Nu numai datorită vitezei, ci şi pentru că te simţi una cu circuitul”, a declarat Zanardi, citat de autostiri.ro. „De fiecare dată când am şansa să încerc un automobil BMW M, am impresia că au atins vârful perfecţiunii. Cu toate acestea, este clar pentru mine că BMW reuşeşte mereu să ridice standardul în dezvoltarea maşinilor perfecte.” Zanardi merge acum în Belgia, unde cvadruplul campion paralimpic şi de zece ori campion mondial de paraciclism va lua parte la Cupa Mondială de Paraciclism de la Ostend.

Sursa si imagini: comuncat remis Autostiri.ro


Tags: , , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Arta camuflajului

Menținerea suspansului până la momentul premierei. Camuflajul: de la rolul funcțional, la artă.

Închide