spot_img

Adrian Răduță premiat la Sofia pentru rezultatele din 2018

Adrian Răduță premiat la Sofia pentru rezultatele din 2018: Campion Est-European la clasa MX1 și Campion Național al Bulgariei clasa MX

De curând, sportivul român Adrian Răduță, multiplu campion la motocross, a fost premiat de BMU pentru rezultatele obținute în anul 2018, în cadrul galei de decernare a premiilor, organizată la Sofia.

Astfel, Adrian Răduță a fost premiat pentru titlul de Campion Est-European la clasa MX1 și titlul de Campion Național al Bulgariei clasa MX. În Campionatul Est-European au participat sportivi din Bulgaria, Grecia, Serbia, Turcia, Moldova, Macedonia, Bosnia, Croația și România.

În cadrul aceleiași festivități, lotul național, antrenat tot de Adrian Răduță și compus din Arthur Tătaru, Mario Popovici, Ordog Zoltan, Alin Grădinaru a primit cupa loc 2 pe națiuni la motocross, reușind după mai bine de 20 ani, să învingă echipa Bulgariei la câteva etape. În plus, Ordog Zoltan este câștigătorul Campionatului Național al României, Campionatului Est-European și este deținătorul medaliei de argint în Campionatul Național al Ungariei la clasa 65.

”A fost un an destul de solicitant dar sunt mulțumit de rezultatele obținute. În plus,sunt mândru de echipa de spotivi a lotului național pe care am început să-l antrenez din 2018. Din februarie ne reapucăm de antrenamente și vom pleca timp de o lună în cantonamentul nostru anual din Sardenia”, spune

, citat de autostiri.ro.

 

Felicitari si multa bafta!

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,301FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri