ADAC GT4 Germania: a doua victorie a sezonului pentru RN Vision STS

| 13 august 2019 | 0 Comments

Marius Zug (Germania) şi Gabriele Piana (Italia) au obţinut cea de-a doua victorie a lor în acest sezon din ADAC GT4 Germania, după ce anterior au triumfat la Oschersleben (Germania).

După 33 de tururi, echipajul RN Vision STS a trecut linia de sosire primul la comenzile #7 BMW M4 GT4, reuşind victoria în cursa de sâmbătă de la Zandvoort (Olanda). Zug a pornit din pole position, dar iniţial a retrogradat în pluton.

Un pit stop timpuriu şi o schimbare de pilot a readus BMW M4 GT4 pe locul al doilea. Piana a arătat mult spirit de luptă şi a redobândit conducerea cursei, încheind întrecerea cu un avantaj de 19,9 secunde. Acest succes a fost suficient pntru ca Zug să obţină titlul în competiţia Junior.

În cursa a doua, disputată duminică, Michael Schrey (Germania) şi Thomas Jäger (Germania) au încheiat pe locul al patrulea în #2 BMW M4 GT4 înscris de Hofor Racing by Bonk Motorsport. Ei au fost urmaţi de Piana şi Zug, ocupanţii locului al cincilea.

Claudia Hürtgen (Germania) şi Michael Fischer (Austria) au intrat şi ei în Top 10 cu #3 BMW M4 GT4, înscris tot de Hofor Racing by Bonk Motorsport. Cei doi au ocupat poziţia a noua.

Imagine preluata de pe www.adac-motorsport.de

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Noul Opel Insignia aduce în segment ultima generație de lumini IntelliLux LED® Pixel. Premiera în ianuarie 2020 la Salonul Auto de la Bruxelles

Premiera în ianuarie 2020 la Salonul Auto de la Bruxelles. Opel dezvăluie primele imagini cu noul Insignia.

Închide