5 echipaje se luptă la Transilvania Rally pentru puncte în Cupa Suzuki

| 4 mai 2017 | 0 Comments

Bogdan Vrabie/Rareș Badea, Andrei Gîrtofan/Doru Vrajă, Dănuț Budai/Lucian Budai, Radu Necula/Adrian Temeș și Ionel Rus/Dorin Costea sunt cele cinci echipaje care vor lua startul în Cupa Suzuki la Transilvania Rally, etapa a doua din Campionatul Național de Raliuri Dunlop.

Echipajele din Cupa Suzuki se vor lupta în acest weekend pentru puncte și premiile în bani la Transilvania Rally, etapa a doua din Campionatul Național de Raliuri Dunlop 2017. La startul etapei de la Cluj vor fi cinci echipaje, patru dintre ele fiind la primul sezon în competiția monomarcă în care se concurează cu modelul Swift Sport.

Cu aproape 160 km, împărțiți în 14 probe speciale, etapa de la Cluj este cea mai lungă din calendarul competițional. Vineri, 5 mai, în prima zi a raliului sunt programate 4 probe speciale, iar restul de 10 se vor desfășura sâmbătă, 6 mai, începând cu ora 09:00.

După prima etapă a sezonului, desfășurată la Brașov, Bogdan Vrabie este lider în Cupa Suzuki cu un total de 30 de puncte. Andrei Gîrtofan a adunat 26 de puncte în cursa de casă și se află pe locul secund în clasamentul Cupei Suzuki, iar Dănuț Budai ocupă poziția a treia cu un total de 23 de puncte.

„Prima etapă a fost una de acomodare pentru noi. Am încercat să găsim cele mai bune setări pe asfalt și să ne reintrăm în ritm după o perioadă de pauză. La Transilvania Rally obiectivul nostru este să terminăm cât mai sus în clasamentul Cupei Suzuki, dar și la clasa 9”, a spus Bogdan Vrabie, primul lider în Cupa Suzuki din 2017, citat  de autostiri.ro.

În plus, față de etapa de la Brașov, la start mai sunt echipajele Radu Necula/Adrian Temeș și Ionel Rus/Dorin Costea. Radu Necula a concurat și anul trecut în competiția monomarcă, asigurându-și titlul de vicecampion la finalul anului, iar Ionel Rus participă în premieră la Cupa Suzuki în Campionatul Național de Raliuri Dunlop.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Credit foto: rallyphoto.ro


Tags: , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
A doua ediție a Trofeului Valea Uzului – Dărmănești va avea loc în perioada 6-7 august 2021

Cea de-a doua ediție a Trofeului Valea Uzului – Dărmănești organizată de catre ACS Rally Spirit va avea loc in...

Închide