24 de ore electrice pe Nurburgring GP! Un vis devenit realitate pentru Mihai Beldie!

| 19 noiembrie 2021 | 0 Comments

La finalul saptamanii trecute, sambata și duminica, pe binecunoscutul circuit din Germania – Nurburgring, a avut loc in premiera cursa de 24 de ore destinata in totalitate masinilor electrice. La start a fost prezenta si echipa Eco Drive din Romania, compusa din pilotii: Mihai Beldie, Ciprian Cherciu si Adrian Balota, coordonati de catre team manager-ul Severina Beldie, la bordul unei masini Tesla Model 3 Performance, masina  ce le-a adus si un bine meritat loc 6 in clasamentul general al competitiei din 30 de echipe inscrise.

 „A fost o experienta ce mi-o doream de mult timp. Ideea de a participa la o cursa de 24 de ore, pe un circuit atat de titrat precum Nurburgring, combinate cu energia regăsită în zona de pit lane și faptul ca am fost în boxele echipelor de Formula 1 și acum, după ce am ajuns acasă, îmi fac pielea de gaina.

Cursa, daca se desfasura in conditii normale, probabil nu era atat de palpitanta avand in vedere vitezele de deplasare a masinilor electrice pentru a ramane eficiente, dar vremea a intervenit si a transformat toata cursa intr-una plina de adrenalina si multa emotie. Ceata densa, ploaia, oboseala si intunericul au fost mixul necesar transformarii cursei intr-una plina de rasturnari de situatie si chiar rasturnari la propriu. La finalul celor 24 de ore de cursa, venim acasa cu un loc 6 in clasamentul general ce ne motiveaza ca pe viitor sa revenim mai puternici la startul curselor de anduranta din afara tarii.” A spus Mihai Beldie la finalul evenimentului.

Toata aventura, o puteți urmări intr-un material video ce suntem siguri ca o sa va placa:

Startul la aceasta competitie a fost posibil datorita sponsorului E-Twow, organizatorului competitiei EcoGP si partenerilor tehnici: Victron Energy si EV Mag.

Video: YouTube

Sursa si imagine: comunicat remis autostiri.ro


Tags: ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Interviu de debutant: Alexandru Andreoiu – „Eu doar puteam visa sa fiu la start peste ani si ani”

Debutantul interviului de astazi ne aduce o poveste interesanta despre pasiunea pentru motorsport in toate formele ei. Pilotul Alexandru Andreoiu...

Închide