12 echipaje romanesti la Wild Boar Valley Challenge Buzet

| 20 octombrie 2017 | 0 Comments

Campionatul National de Off – Road al Romaniei 2017 abia s-a incheiat, cu etapa  de la Buzau – GTC Trophy, weekendul trecut si 12 echipaje din CNOR sunt deja pe drum spre Wild Boar Valley Challenge Buzet.

Kamo Oko Vidi este clubul organizator al celebrului concurs Wild Boar Valley Challenge, organizat pentru prima data in 2007 ca parte integranta a Campionatului Croat si mai tarziu in 2010 a devenit un eveniment internațional datorită participării și interesului echipelor din diferite țări europene precum Slovenia, Italia, Ungaria, Austria, Germania.

De-a lungul anilor, cursa a devenit un eveniment din ce în ce mai important în peisajul european off-road, fiind considerat unul dintre cele mai provocatoare curse din Europa.

Vezi aici evolutia lui Claudiu Pestean din finala competitiei  de anul trecut,   preluare de la 4x4Medi:

Wild boar 2016

Wild Boar Valley Challenge Buzet 2016, The final Roadbook day! we follow the hard class into the well known Blue Sands, full of technical winching, enjoy!

Posted by 4X4Media on 21 Octombrie 2016

Mai mult de 50 de echipe au participat la ultima ediție și peste 500 de kilometri de traseu au fost parcursi în două etape speciale.

Kamo Oko Vidi intenționează să depășească acest obiectiv în 2017, se anunta o săptămână de curse off-road extraordinare între 23 și 28 octombrie.

Nisip, pietre, nisip, lut, pante abrupte și palpitante sunt ingredientele acestei curse extrem de selectiva, doar o colaborare excelentă între membrii echipei și bineînțeles un gram de noroc chior poate face diferenta intre echipaje la terminarea cursei.

La clasa Wild Trophy avem  cinci echipaje:

pilot Miron Sorin – copilot Valentin Alexandroae

pilot Sorin Parvulescu – copilot Maurilio Zani

pilot Pedro Pinto – copilot Robert Tutuianu

pilot Claudiu Pestean – copilot Tudor Tamas

pilot Andy Visoiu – copilot Costin Fantana

La clasa Challenge avem echipajele:

pilot Jugrin Cosmin – copilot Szekely Stefan

pilot Cornea Mihai – copilot Lupu Daniel

pilot Avram Sebi – copilot Sauca Adrian

pilot Sorca Gheorghe – copilot Pitic Rares

pilot Toma Dorin – copilot Hazgan Andrei

pilot Cravet Cristian – copilot Popa Sorin

pilot Tudor Mircea – copilot Marius Pop

La editia din 2016 echipajul Sorin Parvalescu – Maurilio Zani a terminat pe 3 la clasa Wild Trophy urmati de Claudiu Pestan locul 6 si Andy Visoiu locul 7, la clasa lor au luat startul 34 de exhipaje.

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
JuniorWRC: Raul Badiu și Gabriel Lazăr obțin victorii de probă și locul 5 în Raliul Suediei

Cu o singură sesiune de teste efectuată înaintea startului în Raliul Suediei, echipajul român format din Raul Badiu și Gabriel...

Închide