spot_img

Noua generatie Huyndai i10 a castigat AutoBest 2014

Noua generatie Hyundai  i10 castiga prestigiosul premiu pan-european

Aflata la a 13-a editie, competitia anuala “Autobest”, care ofera titlul pentru “cea mai buna masina” din Europa Centrala si de Est, si-a desemnat castigatorii. Membri juriului au acordat titlul “Autobest 2014” noii generatii Hyundai i10, anunta Hyundai Romania.

Este al doilea model Hyundai care castiga acest premiu in ultimii trei ani

Dupa premiul obtinut de modelul Elantra in 2012, Hyundai Motor primeste pentru a doua oara aceasta recunoastere in ultimii trei ani.

Membri juriului au fost incantati de spatiul, calitatea materialelor si manevrabilitatea noului model

Dan Vardie, presedinte al AUTOBEST, citat de Hyundai Romania,a declarat: “Noua generatie i10 a meritat din plin acest premiu, remarcandu-se prin spatiul generos si calitatea superioara. In zona de testare NAVAK, aproape de Belgrad, Serbia, i10 a impresionat membrii juriului prin manevrabilitate si tinuta de drum remarcabile pentru un model de clasa mica.”

Allan Rushforth, Senior Vice President si COO al Hyundai Motor Europa, citat de Hyundai Romania, a declarat: “Noua generatie i10 este cel mai concludent exemplu al strategiei noastre regionale – masina perfect adaptata fiecarei regiuni. Suntem incantati de faptul ca noua generatie Hyundai i10 a obtinut titlul Autobest. Acest lucru demonstreaza angajamentul Hyundai fata de clientii nostri, depasindu-le asteptarile. Astfel, aceasta recunoastere va contribui la mentinerea cotei de piata de 3,5% in 2014, in Europa.”

Autobest reprezinta una dintre cele mai importante competitii din domeniul auto. Selectia  include 13 criterii, printre care se numara: design, pret, specificatii tehnice si manevrabilitate. Juriul este format din jurnalisti de specialitate, care provin din 15 tari precum Polonia, Cehia, Ungaria, Turcia si Rusia.

Via: Hyundai Romania

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,339FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,460AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri