WTCC. Muller ii fura pole-ul lui Lopez

| 7 iunie 2015 | 0 Comments

Sambata au avut loc calificarile pentru etapa moscovita a calendarului WTCC.

Fara prea mari incidente Citroen-urile au dominat din nou, insa nu atat de categoric. Asa cum va povesteam in acel scurt Prewiev, modelele Honda se simt foarte bine pe acest circuit, iar acest lucru s-a vazut prin pozitia a treia pe grila destart obtinuta de veteranul Tarquini.714531-800x533

Surpriza cea mai placuta, a fost furnizata de fostul campion mondial R. Huff, care a reusit sa ajunga in Q3 si sa obtina cel de-al patrulea timp al calificarilor, devansadu-l pe Tom Chilton cu aproape jumatate de secunda. Este un rezultat extraordinar obtinut de Lada, care a reusit sa dezvolte modelul Vesta foarte bine de la inceputul acestui sezon.

La polul opus s-au aflat Bennani si Tom Coronel care au avut rezultate extrem de slabe, ei obtinand al 13-lea respectiv 14-lea timp in calificari. Nici Loeb nu s-a descurcat mai bine, incheind calificarile doar al 11-lea, ratand la mustata pole-ul mansei secunde.

Liderul clasamentului general in acest moment, Jose Maria Lopez, a ratat pole-ul pentru doar 0.046s, in favoarea lui Yvan Muller. Startul cursei va fi crucial in cazul celor doi. Cu siguranta Muller nu se va sfii sa il intimideze pe argentinian, mai ales ca este bine cunoscut faptul ca Yvan Muller este un pilot destul de impulsiv si chiar violent.

Noul venit in campionat, Nicky Catsburg (Lada), face o figura frumoasa si incheie calificarile pe pozitia a 9-a.

Pole-ul in mansa secunda a fost obtinut de Tiago Monteiro, el fiind urmat de Catsburg, Michelisz si Hugo Valente.

Sunt convins de faptul ca ne asteapta doua manse interesante astazi, manse transmise LIVE integral de catre Eurosport International incepand cu ora 12:00, ora Romaniei.Untitled


Tags: , , , ,

Category: Prima pagina, Turisme

Citește articolul precedent:
A doua ediție a Trofeului Valea Uzului – Dărmănești va avea loc în perioada 6-7 august 2021

Cea de-a doua ediție a Trofeului Valea Uzului – Dărmănești organizată de catre ACS Rally Spirit va avea loc in...

Închide