spot_img

WRC.Loeb se distanţează în fruntea Raliului Franţei!

Francezul de la Citroen rămâne pe primul loc al Rliului Franţei la jumătatea întrecerii, reuşind să pună peste 40 de secunde între el şi ocupantul locului doi, Dani Sordo. Sebastien Ogier mai speră încă la locul doi, având de recuperat 16,9 secunde faţă de Sordo, în timp ce în urma lui Solberg şi Latvala se bat pentru poziţia a patra.

SS9 Klevener 1 (10,5km) Loeb începe excelent ziua a doua a Raliului Franţei reuşind să-şi adjudece chiar peima probă a zilei. Francezul a terminat cu un avans de 3,1 secunde în faţa colegului său Dani Sordo şi cu peste şase în faţa lui Ogier. La general clasamentul rămâne acelaşi cu Loeb, Sordo şi ogier pe primele trei locuri.

Finlandezul Kimi Reikkonen, al şaptelea la general după prima zi, pierde timp preţios după ce ratează o intersecţie de drumuri pe spcială. Nici Ken Block nu a fost mai norocos, americanul fiind penalizat cu un minut şi 40 de secunde după o întârziere în parcul de service.

SS10 Ungersberg 1 (15,5km) Proba a fost întârziată pentru 25 de minute din cauza câtorva spectatori mult prea entuziasmaţi de competiţia pe care o urmăreau. În final Dani Sordo îşi i-a revanşa şi îl bate pe Loeb. Liderul încheie pe doi la mai puţin de o secundă în spatele ibericului fiind urmat de Solberg şi Ogier. Cu ajutorul acestui rezultat norvegianul urcă pe locul 4 la general, depăşindul pe Latvala, sosit doar al cincilea timp al specialei.

SS11 Pays d’Ormont 1 (35,5km) Loeb a fost imbatabil în cea mai lungă probă din programul Raliului Franţei de anul acesta. La finalul celor peste 35 de kilometrii, francezul a încheiat cu un avans de 18,3 secunde în faţa lui Dani Sordo distanţăndu-se la general la peste 43 de secunde. Solberg şi Ogier i-au urmat pe cei doi, la diferenţă de peste 20 de secunde faţă de învingător.

SS12 Salm 1 (13,1km) Latvala reuşeşte să triumfe pentru prima dată în cea de-a doua zia a întrecerii, după cele două victorii de specială de ieri şi mai recuperează puţin din întârzierea faţă de locul 4, ocupat de Petter Solberg. Sordo pe doi şi Loeb pe trei completează podiumul probei, francezul fiind în cărţi pentru un nou titlu de campion mondial.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,340FaniÎmi place
704CititoriConectați-vă
1,350AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri