spot_img

WRC. Loeb lider după SS11 în Raliului Marii Britanii

La fel ca şi ieri, ziua de astăzi a fost una plină de schimbări la vârful clasamentului general. Solberg şi Loeb au rămas în lupta pentru locul unu, după ce Ogier a ieşit în decor pe prima probă a zilei.

SS8 Radnor 1 – 14,78km Pentru prima dată în Raliul Marii Britanii, proba a avut nu unul ci doi câştigători. Petter Solberg şi Jari Latvala au încheiat cu acelaşi timp, la puţin peste două secunde în faţa lui Loeb. Sordo (+3.9s.) şi Hirvonen (+5,3s.) au completat top 5 al probei.

Sebastien Ogier a fost nevoit să abandoneze competiţia după ce înainte cu numai 500 de metrii de Final a ieşit de pe traseu lovind maşina destul de serios. Atât pilotul cât şi copilotul au scăpat nevătămaţi.

În aceste condiţii norvegianul urca, în premieră, pe prima poziţie al general cu doar 0,3 secunde în faţa lui Loeb. Podiumul este încheiat de Hirvonen, însă finlandezul este la peste 45 de secunde în urma primilor doi.

SS9 Monument Hill 1 – 10,14km Petter Solberg câştigă şi a doua specială a zilei în faţa lui Sebastian Loeb şi se distanţa la 3,2 secunde în faţa francezului. Cei doi au foast urmaţi pe specială de Mikko Hirvonen, Dani Sordo şi Jari Latvala, la fel ca şi în clasamentul general.

SS10 Four Ways Crychan 1 – 25,14km După ce a fost întrecut de Solberg în două rânduri Loeb şi-a luat revanşa câştigând speciala cu 8,5 secunde în faţa norvegianului, urcând astfel pe primul loc. Solberg a fost al treilea, între cei doi piloţi intercalându-se Jari Latvala.

SS11 Halfway 1 – 18,37km Proba de la jumătatea competiţiei britanice a fost adjudecată de Petter Solberg, norvegianul obţinând astfel cel de-al treilea succes al zilei. Acesta a fost urmat de Latvala (+2,6s.) şi Loeb (+2,8s.).

La general francezul de la Citroen conduce ostilităţile, urmat de Solberg şi Hirvonen.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- MetalShow 2022 -
- FII CALM LA VOLAN -
15,113FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,160AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Partener – GT Auto Club Sportiv -

Parteneri Autostiri