spot_img

WRC. Ford testează noul Fiesta în Arctic Rally!

După prezentarea oficială din acest weekend, noul model Ford Fiesta RS WRC va debuta în competiţiile oficiale săptămâna viitoare, în cadrul Campionatului Naţional al Finlandei.

Mikko Hirvonen şi Jari-Matti Latvala vor împărţi un model Fiesta WRC în cadrul Arctic Rally, un raliu pe zăpadă, disputat în preajma oraşului Rovaniemi din Finlanda.

Mikko va folosi maşina în prima zi, urmând să i-o predea lui Latvala pentru cea de-a doua, acţiunea fiind inclusă în ultima etapă de teste a echipei de uzină a Ovalului Albastru.

Arctic Rally va încheie lunga perioadă de teste la care a fost supus noul Fiesta RS WRC, urmând ca la începutul lunii Februarie să dea piept cu specialele din WRC în Raliul Suediei.

Fiesta RS WRC a parcurs până acum mii de kilometrii de teste. Cu toate acestea suntem conştienţi că situaţia este altfel în curse, de aceea am hotărât să alergăm în Arctic Rally. Este oportunitatea perfectă pentru a vedea cum se comportă maşina, înaintea Raliului Suediei”, a spus şeful de la Ford, Malcolm Wilson.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri