spot_img

Victorie electrizantă pentru Dominic Marcu la Trofeul Valea Cetății Râșnov

Weekend-ul trecut, a adus cu sine o performanță excepțională pentru pilotul Dominic Marcu, în cadrul Trofeului Valea Cetății Râșnov, etapă importantă din Campionatul Național de Viteză în Coastă și Masters.

După o săptămână de pregătire intensă și concentrare totală, Dominic Marcu a demonstrat din nou că determinarea și pasiunea îl pot aduce pe podium. Acest weekend, la Râșnov, a fost susținut de un public entuziast, de partenerii și prietenii săi dragi, fapte ce au contribuit la atmosfera extraordinară în parcul de service și pe traseul de concurs.

În Campionatul Național de Viteză în Coastă, Dominic a reușit să obțină locul 3 în clasamentul general, marcând o performanță notabilă. Acesta a dominat categoria 1 (turisme) și s-a clasat pe prima poziție.

De asemenea, în Campionatul Național de Viteză în Coastă Masters, Dominic a obținut locul 7 în clasamentul general și locul 4 la categoria 1.

Dominic a fost însoțit de o echipă nouă și dedicată, sub conducerea lui Gunther Graef, care cu experiența sa în motorsport și abilitățile sale remarcabile, a fost cheia adaptării rapide la provocările și noile setări ale mașinii de curse.

Dominic Marcu a dorit să transmită următorul mesaj despre acest succes: `Sunt cu adevărat bucuros pentru rezultatele obținute în acest weekend la Trofeul Valea Cetății Râșnov. A fost o săptămână de muncă grea, dar eforturile au dat roade. Sunt profund recunoscător pentru sprijinul necondiționat al partenerilor, prietenilor echipei și susținătorilor mei, care au fost alături de mine în fiecare moment. Acest succes ne motivează să continuăm să ne ridicăm la cele mai înalte standarde de performanță.”

Cu aceste rezultate excepționale, Dominic Marcu demonstrează în continuare că motorsportul electric poate fi la fel de palpitant și competitiv ca cel tradițional. Performanța sa reprezintă nu doar o victorie personală, ci și un pas important în promovarea mașinilor electrice în lumea motorsportului.

Ne vom revedea cu Dominic și Tesla la Trofeul Audi Brașov, pe data de 14-15 octombrie și la Trofeul Câmpulung Muscel, pe 21-22 octombrie. Pe curând!

Partenerii care au susținut participarea lui Dominic în această competiție sunt E.ON, George – primul banking inteligent din România, NetBet, Hama Romania, BCR Leasing, Pringles, Tecnet, Dronshop.ro și Plus Autotrade, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Credit foto: Ballazs Attila

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,346FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,380AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri