Valentino Rossi: The Doctor

| 10 iulie 2016 | 0 Comments

Valentino Rossi sta in centrul propriului vartej. Succesul de pe circuit a fost imbinat perfect cu firea sa colorata, iar fanii sai au facut din acesta cel mai cunoscut si iubit racer din istoria Grand Prix-ului. Italianul nu s-a sfiit de luminile reflectoarelor si si-a creat un nume cu ajutorul caruia a transmis bucuria curselor care sta la baza longevitatii si influentei sale continue.

Prima aparitie a lui “The Doctor” a fost a fost una invaluita in culoarea galben, in litere colorate, un 46 si logo-uri in stilul desenelor animate. Petrecerile dupa curse, graficile motorului, fazele comice au cimentat imaginea lui Rossi, de-a lungul a noua Campionate Mondiale castigate, drept unul dintre cei mai amuzanti si competitivi rideri din joc.

Cine este “The Doctor”? Este oare o referinta adusa la adresa lui Rossi datorita nivelului pe care l-a adus in aces sport? In cel mai nou episode al ‘Valentino Rossi: The Doctor Series’ ne intalnim din nou cu amicii sai din Tavullia pentru a afla mai multe despre tranzitia lui Valentino de la un tanar nerabdator la cea de campion, idol, prezenta de neegalat in MotoGP. Pana acum, l-am vazut pe Rossi fiind considerat “The Greatest”, infruntand infernul de la Mugello si jucandu-se la The Ranch. “The Doctor” este intrebat despre evolutia sa, despre momentele de glorie, dar si cele intunecate.

“The Doctor” se identifica cu Valentino pe care il cunoastem si alaturi de care am trait doua decenii in lumea MotoGP. De la schimbarile de echipa la victoriile sale, cum ar fi debutul la Yamaha de la Welkom; Probabil ca sunteti familiarizati cu o parte din povestile “Doctorului”, dar veniti sa vedeti totul din perspectiva lui Valentino Rossi.

Sursa si imagini: comunicat transmis Autostiri.ro

Video: YouTube


Tags: , ,

Category: Diverse, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Pe toată perioada crizei COVID-19, CITROËN oferă acces nelimitat la platforma sa de știri ‘The Citroënist Editorializer’

În această perioadă excepțională de distanțare socială, Citroën oferă acces nelimitat la platforma sa editorială “The Citroënist Editorializer”, dezvoltată împreună...

Închide