spot_img

„Un campion pentru campioni”: vedetele sportului celebrează noul Opel Astra

  • Campionul de aur: Noul Opel Astra câștigă „Volanul de Aur 2022”[1]
  • Campionul familiei: Noul Astra Sports Tourer este „MAȘINA DE FAMILIE a anului”[2] în Germania
  • Campioni ai sportului: Jürgen Klopp, Gina Lückenkemper și Niklas Kaul participă cu toții la o campanie extinsă de social media pentru noul Astra

Ce au în comun dublul câștigător al titlului „cel mai bun antrenor al anului”, Jürgen Klopp, dubla campioană europeană Gina Lückenkemper și campionul mondial și european la decatlon Niklas Kaul cu noul Opel Astra? Caracter, autenticitate, accesibilitate și genele unui câștigător în serie! Tocmai de aceea, cele trei vedete ale sportului iubesc ultima generație a bestsellerului din clasa compactă de la Rüsselsheim. Cei trei campioni alcătuiesc, astfel, distribuția ideală a noii campanii pentru Opel Astra. O mașină care inspiră, se pun de acord cei trei campioni asupra noului câștigător al titlului „Volanul de aur 2022”1 în timp ce urcă la bordul noilor Astra și Astra Sports Tourer. Pentru că – și acesta este și motto-ul campaniei de social media – Astra este: „Un campion pentru campioni”

„Noul Opel Astra este un adversar puternic – și a câștigat premii importante încă de la lansare, ceea ce îl face un adevărat campion. La fel ca și ambasadorii de succes ai mărcii Opel, autovehiculul întruchipează emoția și caracterul, ceea ce reprezintă o potrivire perfectă. Motto-ul noii campanii de social media derulate de Opel a fost deci unul evident”, a declarat Albrecht Schäfer, Director Marketing Opel Germania.

Klopp, Lückenkemper și Kaul sunt eroi în spotul social media din cadrul noii campanii pentru Opel Astra – un model autentic, accesibil și care atrage toate privirile. Campania va fi completată de alte spoturi video cu sportivii, materiale publicate pe rețelele sociale și informații din culise. În plus, noul Opel Astra va fi celebrat în presa scrisă și pe panouri de mari dimensiuni prin campania cross-media „Cea mai bună mașină a Germaniei”1. Spotul TV asociat va rula de acum înainte pe toate canalele TV relevante. În plus, modelul Astra va fi promovat pe rețelele de socializare și pe alte canale digitale în medii cu trafic intens.

„Bravo, Opel”: Un campion pe care îl celebrează (nu numai) campionii

„Wow, iată-l!” a afirmat dublul câștigător al titlului „cel mai bun antrenor al anului” Jürgen Klopp la începutul lunii septembrie despre noul său Opel Astra Plug-in Hybrid – a fost „debutul său în mobilitatea electrică”. În spotul cu eroi din cadrul noii campanii de social media pentru Astra, Gina Lückenkemper, care a câștigat anul acesta medalia de aur în proba de 100 de metri și proba de ștafetă 4×100 metri din cadrul Campionatului European de înot, precum și cel mai tânăr campion mondial la decatlon din toate timpurile – și, din vară, campion european – Niklas Kaul, se apropie de noul Astra. La fel ca și Klopp, ambii atleți sunt încântați: „Ce sprint”, așa evaluează cea mai rapidă femeie din Europa accelerația noului Astra Plug-in Hybrid, cu o putere de 133 kW/180 CP și un cuplu de 360 Nm (consum de combustibil combinat/ emisii WLTP.

[3]: 1,1-1,0 l/100 km; emisii CO2 24-23 g/km). Niklas Kaul, campionul mondial la decatlon, trage concluzia: „Pur și simplu un campion la toate disciplinele”. Și Lückenkemper adaugă zâmbind: „Frumos volan – dar nu ar trebui să fie de aur?” 

La asta s-au gândit cititorii AUTO BILD și BILD am SONNTAG, precum și juriul de experți care au acordat noilor Astra cu cinci uși și Astra Sports Tourer „Volanul de aur”, în calitate de „Cea mai bună mașină sub 50.000 de euro”. Este al treilea trofeu „Volanul de aur ” câștigat de către marca Opel. Cu toate acestea, ca un adevărat „campion”, noua generație Astra nu se rezumă doar la un singur titlu. Juriul premiilor „German Car Awards” GCOTY a votat recent Astra „Mașina germană a anului 2023 în clasa compactă” [4]. În același timp, break-ul Astra Sports Tourer este deja prezentat dealerilor și clienților drept „MAȘINA DE FAMILIE a anului”.

Există numeroase motive pentru care noua generație Astra a revendicat aceste premii: noile Astra și Astra Sports Tourer sunt mai dinamice decât oricând – cu un design pur și îndrăzneț, inclusiv designul frontal al mărcii Opel Vizor – rămânând cu adevărat eroi în viața de zi cu zi. Tehnologii de ultimă oră, cum ar fi cockpitul Pure Panel intuitiv, complet digital sau farurile adaptive Intelli-Lux LED® Pixel fără orbire, fac conducerea mai plăcută și mai sigură – la fel ca și scaunele active ergonomice certificate AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V.) pentru conducătorul auto și pasagerul din față. Nu în ultimul rând, clienții Astra dispun de o gamă largă de sisteme de propulsie: Astra cu cinci uși și Astra Sports Tourer sunt disponibile nu numai cu motoare cu ardere internă foarte eficiente, ci și, pentru prima dată, în versiune plug-in hybrid fără emisii de CO2. O versiune electrică cu baterie va urma anul viitor. Jürgen Klopp rezumă totul în câteva cuvinte în spotul campaniei: „Bravo, Opel!”.

[1] AUTIO BILD ediția 45/2022 și BILD am SONNTAG ediția 46/2022, categoria “Cea mai bună mașină sub 50.000 €”.

[2] “MAȘINA DE FAMILIE a anului 2022”, categoriile “Design” și “Tehnologie” pentru autovehiculele sub 25.000 €. Votul s-a bazat pe listele de prețuri oficiale pentru autovehiculele Opel din Germania din primăvara anului 2022; voturile cititorilor revistei AUTO Straßenverkehr, ediția martie 2022; rezultatele din ediția 20/2022 din 31 august 2022.

[3] Valorile consumului de combustibil și emisiilor de CO2 respectă omologarea WLTP (Regulamentul UE 2017/948). Începând cu data de 1 septembrie 2018, pentru autovehiculele noi omologarea de tip se acordă conform Procedurii de testare a autovehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP). WLTP înlocuiește Noul Ciclu de Conducere European (NEDC), procedura de testare utilizată anterior. Datorită condițiilor de testare mai realiste, valorile consumului de combustibil și ale emisiilor de CO2 măsurate conform WLTP sunt în multe cazuri mai mari decât cele măsurate prin NEDC. Consumul de combustibil real variază în funcție de mai mulți factori, precum: echipamentele specifice / dotări opționale, tipul anvelopelor.

[4] Mașina germană a anului 2023 în clasa compactă (categoria clasa compactă, sub 30.000 €).

Sursa si imagini: comunicat remis autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,302FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri