Trofeul Teliu: Tontsch Automotive, cei mai rapizi la grupa istoricelor si la diesel !

| 13 august 2014 | 0 Comments

Teliu1La sfarsitul saptamanii trecute, la Teliu, s-a desfasurat cea de-a V-a etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2014. Trofeul Teliu a reprezentat de departe una dintre cele mai spectaculoase etape ale Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2014, ecarturile foarte mici intre participanti facand deliciul publicului. La volanul unui BMW 120d Mihai Beldie reuseste atat o victorie a grupei Diesel cat si un binemeritat loc 3 al clasei H3. Eduard aduce la start ambele masini istorice ale echipei, un BMW 2002 cat si BMW-ul 1602 cu care reuseste clasari importante in economia campionatului, locul 1 grupa I2 la fel clasa I2B3 si locul 2 in grupa I1.

“Pentru mine a fost o etapa de revenire in lupta la varful clasamentului H3 fapt ce imi da incredere pentru finalul sezonului competitional. Totul a mers perfect, Fumi intr-o forma foarte buna, Mihaela Balint a fost alaturi de mine in mansele de recunoasteri, toata echipa mea prezenta pentru a ma sustine si a-mi oferi suportul. De departe a fost una dintre cele mai disputate etape la care am participat in ultima perioada, clasamentul fiind stabilit de ecarturi infime. O victorie in grupa automobilelor Diesel imi consolideaza pozitia de lider al clasamentului iar obiectivul este ca finalul sezonului sa imi aduca si titlul grupei”, a declarat Mihai Aurel Beldie, citat de Autostiri.ro, dupa etapa de la Teliu.

Urmatoarea etapa se va desfasura in perioada 30-31 August la Alba Iulia – Straja. Cu aceasta ocazie va invitam intr-un oras de poveste, un oras cu mare incarcatura istorica care isi deschide portile pentru a va primi si a ne bucura impreuna de un adevarat regal automobilistic.

In sezonul 2014 pilotul Clubului Sportiv Autosport Fair-Play Alba se bazeaza pe sprijinul partenerilor: Tontsch Automotive, Roger Utilaje, Safety Broker, Fratila Consulting, Smart Driving, Angrenaje si Roti Dintate, Dirom Intertrans, www.turismalba.ro, Axel Company, Motul Romania, Michelin Romania, OZ Romania, si tipografia Antel.

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro

Video: YouTube – Mihai Aurel Beldie


Tags: , , , , , , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Sinaia, din nou in carti

Dupa ce in sezonul competitional 2020, din cauza pandemiei generata de noul coronavirus, cocheta statiune de la poalele Bucegilor a...

Închide