Transilvania Rally, participare masiva pentru echipa GP24 Timis Rally Team

| 25 septembrie 2019 | 0 Comments

In perioada 26-28 septembrie se va desfasura pe teritoriul clujean Transilvania Rally, care a adunat la start un numar impresionant de concurenti. Nu mai putin de 90 de echipaje se vor alinia la startul probelor speciale din jurul Clujului, oferind spectacol de neuitat tuturor pasionatilor aflati pe probele speciale. ,,Acest raliu ne place foarte mult. Cu siguranta va fi un raliu unde vor conta extreme de mult strategiile deoarece probele sunt foarte lungi iar vremea ne poate pune probleme.”

Cu doar cativa pasi pana la debutul acestei etape, Romain Gilles, mebru fondator al echipei GP24 Timis Rally Team dar si navigatorul lui Mircea Samuil ne-a marturisit care sunt obiectivele pe care echipa doreste sa le atinga in aceasta etapa, ,,ne dorim ca toata echipa sa termine acest raliu cu bine si, cu siguranta dorim sa ne asiguram un loc cat mai bun pe podium in aceasta lupta ce poate fi decisiva pentru noi”, dar si faptul ca, la momentul de fata, intreaga echipa ocupa un loc pe podium in cadrul diviziei doi a Campionatului National de Raliuri.

Echipajul format din Mircea Samuil-Romain Gilles participa in cadrul clasei A2, Claudiu Albut-Radu Ursu participand la clasa A3 cu un Suzuki Swift Sport iar Roland Csato-Csikos Sandor concurand in cadrul clasei A4. Lupta cea mare insa se da la clasamentul pe echipe, echipajul timisan intrand in lupta pentru podiumul pe echipe cu echipa  Danny Ungur Racing Team. “ Nu o sa fie o lupta deloc usoara.  Cei din echipa adversa sunt la raliul de casa, cunoscand foarte bine toate probele, dar nu ne descurajam, o sa luptam cat de mult putem.”.

Pentru ca  lupta pe taram clujean sa fie si mai interesanta, iar competitivitatea si mai aprinsa in echipa timisana GP24 Timis Rally Team, echipajul format din Mircea Samuil – Romain Gilles si Claudiu Albut-Radu Ursu se lupta pentru locuri cat mai sus in clasamentul general. “ O sa fie o lupta fair play. Ne dorim sa terminam acest raliul in primul rand, iar aceasta lupta intre membrii echipelor sa se de ape probele speciale si nu in parcul service.”

Dupa ce praful pe probele clujene se va asterne, cortina pentru marea finala a sezonului se va ridica, iar rand pe rand actorii vor intra in scena brasoveana, echipajul dorind sa pastreze lupta pentru titlu deschisa pentru aceasta etapa de final. “Am demonstrat ca stim sa punctam. Speram totusi sa punctam consecvent la etapa de la Cluj pentru a lasa lupta deschisa pentru titlul la echipe, la etapa de la Brasov.”

Pentru sezonul urmator, echipa GP24 Timis Rally Team isi doreste sa revina in lupta pentru titlu, avand in strategie cateva echipe pentru participare.


Tags: , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Dan Gîrtofan și Tudor Mârza, moral bun înaintea macadamului de la Raliul Sibiului

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza vor avea din nou „de lucru”, vineri și sâmbătă, după o pauză de câteva săptămâni....

Închide