spot_img

Transilvania Rally : ghinion pentru Sebastian Gioarsa pe teren propriu

Sebastian Gioarsa - Sebastian Itu
Sebastian Gioarsa – Sebastian Itu

Desi au plecat cu gandul unei noi victorii, Sebastian Gioarsa si Sebastian Itu s-au vazut nevoiti sa incheie prematur Transilvania Rally, etapa de casa, in urma unei iesiri in decor.

Echipajul 56 a inceput in forta cea de-a patra etapa a Campionatului National de Raliuri, impunandu-se pe toate cele 3 probe disputate in prima zi. Cea de-a doua zi au inceput-o cu parcurgerea specialei Tarnita in regim de etapa. Desi au obtinut cel de-a doilea timp pe speciala urmatoare, Belis, o iesire in decor pe proba cu numarul 6 le-a naruit sperantele la o noua victorie, aflandu-se in imposibilitatea de a reveni pe drum, desi atat masina, cat si echipajul au fost ok. Cu toate ca a abandonat, echipajul 56 se mentine pe prima pozitie atat la clasa 9, cat si la Cupa Suzuki, dar si pe pozitia secunda la 2 Roti Motrice, dupa 4 etape.

“Mi-am dorit foarte mult sa ma impun in etapa de casa, in fata propriilor fani si prieteni. Prima zi, desi una foarte dificila, a decurs perfect, obtinand cei mai buni timpi la clasa noastra pe toate cele 3 probe. Din pacate, in ziua a doua am fost nevoiti sa declaram forfait pe speciala Rasca, cand o greseala personala combinata cu o alegere total neinspirata a gumelor s-a finalizat cu o iesire in decor. Dat fiind acest abandon, desi nu era in plan, vom lua startul la Bacau, pentru a nu risca pierderea locurilor ocupate momentan in clasamentele la zi”, a declarat Sebastian Gioarsa, citat de Autostiri.ro.

Asadar, Sebastian Gioarsa si Sebastian Itu vor putea fi vazuti din nou in actiune cu ocazia Raliului Moldovei, etapa ce se va desfasura in perioada 25 – 26 iulie.

Echipajul 56 este sustinut in sezonul 2014 de catre Aerotravel City Center – Fabrica de Vacante, MSC Cruises, Dertour Ferienautos si Ronda Medical.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Credit foto: Rally Cow

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,301FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri