Trăieşte experienţa conducerii prototipului celei de-a şaptea generaţii a modelului Corvette

| 29 noiembrie 2012 | 2 Comments

Puteţi conduce pentru prima oară prototipul generaţiei a şaptea a modelului Corvette

DETROIT – În momentul în care fanii îşi vor porni sistemele PlayStation®3 (PS3™), aceştia vor avea şansa de a face parte din istoria modelului Corvette. Chevrolet şi Sony Computer Entertainment America, LLC (SCEA) le asigură celor pasionaţi de jocuri video o experienţă de conducere unică, oferindu-le posibilitatea de a descărca prototipul de testare Corvette C7 camuflat în celebrul joc de curse Gran Turismo®5 PS3™, potrivit comunicatului transmis publicatiei Autostiri.ro.

Chevrolet şi Polyphony Digital Inc., dezvoltatorii premiatei francize Gran Turismo® , au colaborat pentru a pune la dispoziţie o experienţă de conducere autentică cu prototipul celei de-a şaptea generaţii a modelului Corvette. Trăieşte experienţa conducerii

În timpul proiectării prototipului Corvette virtual, s-a acordat o atenţie specială celor mai mici detalii, de la cutele şi pliurile camuflajului maleabil utilizat pentru a deghiza designul nou până la caracteristici de conducere specifice care sunt în prezent adaptate şi perfecţionate, înainte de lansarea oficială a autovehiculului în ianuarie.

„Până în prezent, doar cei mai pricepuţi piloţi din echipa Corvette au testat limitele prototipurilor pe unele dintre cele mai dificile piste din întreaga lume,” a declarat Chris Perry, vicepreşedinte de marketing la nivel global în cadrul Chevrolet. „Datorită acestei colaborări unice cu Gran Turismo, Chevrolet poate, pentru prima dată, să le asigure celor pasionaţi de autovehicule de performanţă o experienţă de conducere atât de exclusivistă.”

Toate cele şase generaţii anterioare ale modelului Corvette au fost puse la dispoziţia jucătorilor de Gran Turismo încă de la apariţia jocului, acest model Chevrolet fiind în continuare unul dintre cele mai populare maşini de curse. Prototipul de testare Corvette C7 camuflat poate fi descărcat imediat şi fără costuri suplimentare din PlayStation® Store de pe sistemul dumneavoastră PlayStation®3 şi poate fi condus pe unele dintre cele mai cunoscute piste de curse din lume, inclusiv Daytona International Speedway şi celebrul circuit Nurburgring – una dintre suprafeţele de testare utilizate pentru evaluarea dinamicii de conducere a noului Corvette.

„Gran Turismo a fost martorul multor premiere, iar noi suntem încântaţi să intrăm într-un parteneriat cu Chevrolet pentru o altă premieră – să aducem pentru prima dată un prototip Chevrolet într-un joc de curse,” a declarat Kazunori Yamauchi, Preşedintele Polyphony Digital Inc. „Fiind pasionaţi de autovehicule, ne face plăcere să le asigurăm fanilor acest nivel extraordinar de acces la cea de-a şaptea generaţie a modelului Corvette, un lucru ce nu ar fi fost posibil în alte condiţii.”Seria Gran Turismo a vândut peste 67 de milioane de jocuri de la apariţia sa şi rămâne franciza exclusivă PlayStation cel mai bine vândută.

Chevrolet va lansa modelul Corvette 2014 duminică, 13 ianuarie 2013. Pentru mai multe informaţii şi materiale video, accesaţi www.one13thirteen.com. Fanii se pot alătura discuţiilor despre următoarea generaţie a modelului Corvette şi pot fi la curent cu noile anunţuri pe Facebook (facebook.com/corvette) şi Twitter @Chevrolet(#Corvette). Fanii care urmăresc contul #one13thirteen pe Twitter pot beneficia de ştiri exclusive.

Despre franciza Gran Turismo®

Cu peste 67 de milioane de unităţi livrate la nivel mondial, premiata franciză Gran Turismo® pentru PlayStation®, sistemul de divertisment pentru computer PlayStation®2, PlayStation®3 şi acum PSP® (PlayStation®Portable) este considerată drept cel mai bun şi cel mai autentic simulator de conducere creat vreodată datorită graficii sale realiste, tehnologiei ce respectă regulile fizicii şi designului.Încă de la apariţia francizei Gran Turismo, creatorul său celebru Kazunori Yamauchi şi Polyphony Digital Inc. din Japonia au revoluţionat categoria jocurilor de curse din prezent.Produsele sale asigură cel mai realist simulator de conducere din industrie şi un mediu unic pentru producătorii auto de a-şi prezenta produsele.

Despre Sony Computer Entertainment America LLC

Sony Computer Entertainment America LLC continuă să redefinească divertismentul prin intermediul sistemelor PlayStation® şi PS one®, sistemului de divertisment pentru computer PlayStation®2, sistemului de divertisment portabil PSP® (PlayStation®Portable), revoluţionarului sistem de divertisment pentru computer PlayStation®3 (PS3™) şi serviciilor sale online şi în reţea – PlayStation®Network şi PlayStation®Store.Recunoscut ca lider necontestat în industrie, Sony Computer Entertainment America LLC comercializează gama de produse PlayStation şi dezvoltă, publică, vinde şi distribuie software pentru PS one, PlayStation 2, PSP, PSPgo, PS Vita şi sistemele PS3 pe piaţa nord-americană.Cu sediul în Foster City, California, Sony Computer Entertainment America LLC reprezintă sediul central pentru toate operaţiunile din America de Nord.

Sursa: comunicat de presa FlorentinaStoica PR Manager Chevrolet Romania Chevrolet Central and Eastern Europe LLC

Imagine: chevrolet.com


Tags: , , , , , , , , , , ,

Category: Diverse, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Șapte evenimente se vor desfășura în acest weekend sub egida FRAS

În conformitate cu restricțiile enumerate în Ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății Nr. 601 /...

Închide