Tourenwagen Classics: Van de Poele şi Hessel participă cu BMW M3

| 14 mai 2019 | 0 Comments

Când sezonul Tourenwagen Classics începe în cadrul etapei DTM de la Zolder (Belgia) ce are loc în week-endul următor, un BMW M3 istoric, din 1987, îşi va face apariţia cu un duet special de piloţi.

În faţa propriilor fani, Eric van de Poele (Belgia) va pilota BMW M3 cu care a devenit campion DTM în 1987. Şi atunci, ca şi acum, un alt pilot BMW legendar va fi alături de el: Marc Hessel (Germania).

În 1987, van de Poele şi Hessel erau tinerii din DTM şi totodată coechipieri care au fost implicaţi într-un duel palpitant pentru titlu în BMW Team Zakspeed.

În finala sezonului de la Salzburgring (Austria), belgianul a fost cel care a ieşit învingător. La Zolder, BMW M3 istoric va participa pentru Team 2.0 Automotive.

„Prietenul meu Marc m-a contactat acum câteva săptămâni şi m-a întrebat dacă sunt interesat să pilotez din nou fostul BMW M3 al Zakspeed. Desigur, am crezut că este o idee excelentă”, spune van de Poele. Hessel explică: „Perioada plină de emoţie la BMW, când ne-am luptat pentru titlul DTM, a creat o legătură strânsă între noi. Este imposibil să nu avem amintiri despre 1987. Aştept cu nerăbdare să participăm împreună la Tourenwagen Classics şi sunt sigur că ne vom distra din plin.”

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: Classic cars, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Noul Opel Insignia aduce în segment ultima generație de lumini IntelliLux LED® Pixel. Premiera în ianuarie 2020 la Salonul Auto de la Bruxelles

Premiera în ianuarie 2020 la Salonul Auto de la Bruxelles. Opel dezvăluie primele imagini cu noul Insignia.

Închide