Suzuki IGNIS în finala pentru premiul World Urban Car 2017

| 14 martie 2017 | 0 Comments

Noul Suzuki IGNIS a intrat în finala de 3 pentru titlul de World Urban Car 2017. Câștigătorul categoriei va fi anunțat la Salonul Auto Internațional de la New York, pe data de 13 aprilie.

Disponibil din martie și pe piața din Romănia, noul Suzuki Ignis candidează pentru titlul de World Urban Car 2017 cu BMW i3 și Citroen C3. Categoria “Urban Car” a fost introdusă în premieră anul acesta de organizatorii World Car of the Year, iar includerea modelului Ignis în finala de 3 confirmă calitățile vehiculului compact produs de Suzuki.

Pentru a intra în categoria “Urban Car” mașinile trebuie să aibă o lungime mai mică de 4 metri, să se adaptează nevoilor cotidiene și să fie disponibile la vânzare pe cel puțin două continente.

Dimensiunile compacte, performanţele rutiere și echipamentele avansate de siguranţă au fost motivele pentru care noul IGNIS a intrat în finala de trei pentru World Urban Car 2017.

Mașina câștigătoare va fi aleasă de un juriu compus din 75 de jurnaliști de specialitate, din 24 de țări, iar rezultatele vor fi anunțate pe 13 aprilie, la Salonul Auto Internațional de la New York.

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
2021 – un an cu speranță și obiective importante pentru Napoca Rally Academy

Echipa va avea șase echipaje la start în 2021 Winter Rally Covasna, desfășurat în perioada 19-21 februarie, va fi un...

Închide