Start in Campionatul National de Viteza in Coasta

| 20 iunie 2020 | 0 Comments

Lumea motorsportului revine la viata, dupa o pauza fortata. Weekendul 20-21 iunie ne aduce la etapa de debut a Campionatului National de Viteza in Coasta, pe traseul de la Cheile Gradistei, unde pentru al doilea an pilotii isi pun in aplicare cele mai bune strategii pentru a obtine un loc in clasamentul general.

57 de concurenti au intregit lista de inscrieri, printre care numarandu-se piloti precum Emil Nestor, Octavian Ciovica,Simone Tempestini, Dan Girtofan, Mihai Leu dar si multi altii care, spre deliciul tuturor au incercat sa obtina un loc cat mai sus in clasamentul general dar si sa se distreze.

Ziua de sambata a fost dedicata recunoasterilor si antrenamentelor cronometrate, unde cel mai bun timp a fost obtinut de Emil Nestor cu Norma M20 FC, acesta oprind cronometrul la 1:45,332, secondat de brasoveanul Octavian Ciovica care in acest sezon a facut pasul spre Radical SR8 si care pentru ziua de sambata a oprit cronometrul la 1:51,090. Pe locul 3 in clasamentul primei zile s-a aflat pilotul Mihai Leu care a obtinut un timp de 1:53,192.

Ziua de duminica este rezervata antrenamentelor cronometrate si manselor de concurs unde se va stabili castigatorul primei etape din acest an, antrenamentele cronometrate incepand la ora 9:30 iar prima mansa de concurs la ora 15:00.

Aceasta prima etapa se va incheia cu festivitatea de premiere ce va aduce pe podium castigatorii fiecarei clase.

Credit foto: Ionut Nechifor


Tags: , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
A doua ediție Turul Colinelor, 12-13 iunie 2021

Competiția ciclistă este organizată sub egida Federației Române de Ciclism, în parteneriat cu RoadGrandTour.

Închide