SSANGYONG Baja 500 Romania, 28-30 aprilie 2017

| 7 martie 2017 | 0 Comments

Primăvara ne răsfaţă cu zile senine, natura îşi schimbă hainele şi ne înveseleşte cu nuanţe vii iar noi ne pregătim de aventură.

Rally-raid-ul rămâne o competiţie dedicată celor care iubesc adrenalina, stăpânesc orientarea în teren şi pot să facă faţă tuturor provocărilor unei competiţii frumoase dar nu foarte uşoare.

În rally-raid îţi sunt solicitate aptitudinile, atitudinea, condiţia fizică şi psihică iar răsplata este zâmbetul celor care te înconjoară la terminarea cursei.

La linia de start vor fi prezente vehicule din toate categoriile ce pot participa la curse de rally raid , respectiv auto, moto, buggy, utv, atv si quad, fapt ce garanteza spectacolul competitiei.

Vestea buna este ca va exista in continuare si clasa PROMO pentru auto /moto (vehicule nepregatite cu dotarile minime standard pentru curse),  evident cu restrictiile corespunzatoare de viteza pentru asigurarea sigurantei echipajelor. In concluzie aveti posibilitatea sa participati intr-o competitie aparte, inclusiv incepatorii sau pasionatii care nu detin vehicule special pregatite pentru curse sau care pur si simplu doresc sa testeze capacitatile de serie ale masinilor sau motocicletelor lor.

In cadrul raliului SSANGYONG Baja 500 Romania , la clasa PROMO , va exista TROFEUL DUSTER 2017 , destinat iubitorilor Daciei Duster.

Va asteptam intr-un numar cat mai mare!

Pentru inscrieri aici.

PS: si sa nu uitam. Echipa Ssangyong Baja 500 București organizează un concurs de fotografie în parteneriat cu Autostiri.ro pe perioada competiției 28-30 Aprilie 2017.

Trei sectiuni, trei premii. Pentru detalii complete, te rugam sa citesti aici.  Va asteptam cu drag! Multa bafta!

Imagini de la Baja 500 din  2016

Credit foto: Dan STRAUTI


Tags: , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Mazda CX-5 2021 – conectivitate crescuta

Mazda CX-5 2021 dispune de tehnologia Human Machine Interface (HMI) îmbunătățită pentru un confort mai ridicat și un plus de...

Închide