Spionaj. BMW M3 Sedan

| 20 octombrie 2011 | 0 Comments

Nu a trecut nici macar o saptamana de la prezenarea oficiala a noii generatii Seria 3, ca au si aparut fotografii spion cu viitorul M3 Sedan.

Fotografiile pe care vi le prezentam astazi au fost facut pe strazile din jurul pistei Nurburgring.

Dupa cum putem observa modelul are detalii specifice unui model M: grila fata agresiva, discurile de frana mai mari si nelipsitele 4 tevi de evacuare.

Bavarezii vor oferii in continuare noul M3 in 3 variante de caroserie: coupe, sedan si cabrio.

Inginerii de la BMW au testat mai multe motoare incepand de la un motor cu 6 cilindrii in linie turbo pana la un V6 nou dezvoltat, chiar si actualul V8 aspirat. Cel mai probabil V8-ul va iesi din discutie avand in vedere declaratiile oficialilor nemti care au declarat la inceputul anului trecut ca vor renunta la motoarele aspirate din cauza costurilor de poductie ridicate.

In acest moment varianta cea mai plauzibila pare a fi un motor cu 6 cilindrii in linie supra-alimentat ce va dezvolta in jur de 450 CP.

Lansarea oficiala este programata pentru primavara anului viitor in cadrul Geneva Auto Show, iar pe piata auto noul M3 va intra in 2013.

Pe langa fotografiile spion avem si doua fotografii creeate de un design-er talentat, care si-a expus propria viziune si sincer nu pare deplasata deloc viziunea lui Theo Philuschin.


Category: Gossip, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Următorul pas în evoluția digitală: Anvelopele inteligente NOKIAN TYRES INTUITU™

Transformarea digitală a anvelopelor pentru utilaje cu capacitate de volum mare revoluționează condusul de zi cu zi și gestionarea flotei,...

Închide