Seria Blancpain GT Endurance Cup: două BMW M6 GT3 în Top 10

| 4 octombrie 2018 | 0 Comments

Philipp Eng (Austria) şi Tom Blomqvist (Marea Britanie) erau printre candidaţii pentru titlul piloţilor înaintea cursei finale din Seria Blancpain GT Endurance Cup de la Barcelona (Spania). Eng a împărţit cockpitul #99 BMW M6 GT3, înscris de ROWE Racing, cu Alexander Sims (Marea Britanie) şi Jesse Krohn (Finlanda). Blomqvist (Marea Britanie) a concurat alături de Nick Catsburg (Olanda) şi Jens Klingmann (Germania) în #98 BMW M6 GT3.

În timp ce Eng şi colegii lui au trecut linia de sosire a „Circuit de Barcelona-Catalunya” (Spania) pe locul al optulea după trei ore de cursă, Blomqvist a ocupat locul al nouălea pe circuitul cu o lungime de 4,655 kilometri.

În cele din urmă, Eng a încheiat sezonul pe locul al patrulea în clasamentul piloţilor, cu 47 de puncte. Blomqvist a fost al cincilea, cu 45 de puncte. În categoria Am-Cup a cursei de la Barcelona, Henry Walkenhorst, Ralf Oeverhaus şi Immanuel Vinke (toţi Germania) s-au clasat pe locul al patrulea cu #36 BMW M6 GT3 al Walkenhorst Motorsport.

Blancpain GT Sports Club: finala stagiunii la Barcelona

Karim Ojjeh (Arabia Saudită) a fost urmărit de ghinion în Blancpain GT Sports Club, când, după 18 tururi ale Circuit de Barcelona-Catalunya (Spania), cursa principală s-a încheiat prematur pentru pilotul saudit.

Week-endul începuse promiţător pentru pilotul Boutsen Ginion Racing, modelul #2 BMW M6 GT3 încheind pe locul al doilea atât în calificări, cât şi în cursa de calificare de sâmbătă. În timp ce retragerea din ultima cursă a sezonului a fost dezamăgitoare, Ojjeh obţinuse deja titlul în Blancpain GT Sports Club la începutul lunii septembrie, graţie victoriei de la Hungaroring (Ungaria).

Jean-Paul Buffin (Franţa), în BMW M6 GT3 înscris de 3Y Technology, s-a clasat al 15-lea în cursa principală.

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Cybernet Auto Center a prezentat oficial echipajul Raspopa/Diacu

Astazi, 19 iunie 2019, a avut loc in cadrul reprezentantei Cybernet Auto Center, dealer Skoda Piatra Neamt, prezentarea oficiala a...

Închide