SEMA 2010. Şase ciudăţenii by Toyota!

| 2 noiembrie 2010 | 0 Comments

Se apropie cu paşi grăbiţi Salonul Auto SEMA 2010, unul dintre cele mai importante evenimente de pe planetă, şi toată lumea vrea să fie prezentă la faţa locului.

Există însă producători auto care par să se fi grabit prea mult! Aşa se întâmplă în cazul japonezilor de la Toyota care au prezentat şase concepte special pentru această ocazie.

Tundra Sportsman este de departe vedeta asiaticilor. Un vehicul de vânătoare, după cum a fost descris chiar de producători, propulsat de un V8 de 5.7litrii, rchipat cu roţi de 33inch şi o platformă de circa opt metrii pătraţi ce foloseşte drept pavilion de vânătoare.

4Runner Backcountry urmează trendul, un vehicul 4X4 ce poate face faţă oricărui tip de teren graţie unei suspensii extreme OME.

Fani lui Priux nu au fost nici ei uitaţi. C&A Custom Concept Prius fiind propunerea pentru cei ce nu îşi permit un Lambourghini adevărat. Jenţi de 18inch, interior Alcantara sau scaunele sport sunt doar câteva din dotările standard ale modelului.

Minivan-ul Swagger Wagon şi Yaris GT-S Club Racer sunt celelalte două concepte pregătite de producătorul din Ţara Soarelui Răsare.


Tags: , , , , ,

Category: Prezentare, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Revenire în forţă pentru István Soós cu ocazia Trofeului Râşnov powered by Total

Trofeul Râşnov powered by Total va marca şi o schimbare majoră pentru István, cel care va lua startul cu un...

Închide