Salonul Auto de la New York: Land Rover si Virgin Galactic

| 19 aprilie 2014 | 0 Comments

Land Rover a lansat modelul Discovery Sport, primul SUV premium din generatia Discovery

  • Noul SUV compact premium va fi disponibil spre vanzare in 2015
  • Cel mai nou model este primul care va prelua caracteristicile Conceptului de masina Discovery Vision Concept, prezentat in cadrul Salonului Auto International de la New York

Land Rover a confirmat faptul ca primul model din Noua Generatie Discovery va fi Discovery Sport,  un SUV premium compact.

Anuntul a fost facut de catre Gerry McGovern, Land Rover Design Director and Chief Creative Officer, in timpul discursului sau din cadrul Salonului Auto International de la New York:

„Sunt mandru sa confirm emblema ce va transforma Discovery, pentru prima data, intr-o gama de vehicule. Aceasta se va numi  Discovery Sport si va disponibila spre vanzare incepand cu anul 2015. Va fi cel mai versatil si capabil SUV din segmentul sau si prima dezvaluire a Conceptului Discovery Vision se intampla chiar aici, la New York.”

In cadrul Salonului Auto de la New York, a fost prezentat Discovery Sport, primul SUV premium din Noua Generație Discovery. De asemenea, a fost anunțat parteneriatul global cu Virgin Galactic.

Land Rover și Virgin Galactic au în comun simțul de aventură și excelența în tehnologie, dovadă noul Concept Discovery Vision și prima navă spațială de pasageri SpaceShipTwo.

„Ne dorim ca acest parteneriat să devină și sursă de inspirație pentru tinerii din întreaga lume, care vor să urmeze o carieră în domeniul științei sau al ingineriei,” precizeaza, pe pagina de facebook, Land Rover Romania.

Va invitam sa urmariti cele mai noi informatii despre noua Generatie Discovery pe pagina oficiala Facebook Land Rover Romania si sa va alaturati dialogului folosind  #ReadyToDiscover.

Via: Land Rover

Imagine: pagina de facebook a Land Rover Romania


Tags: , , , , , , , ,

Category: Noutati, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Surpriză pentru echipajul DTO Rally prezent la Raliul Clujului

Campionatul Național de Raliuri se mută în acest weekend în inima Transilvaniei, unde va avea loc Raliul Clujului, o cursă...

Închide