Road trip epic în Statele Unite cu monopostul de Formula 1

| 12 octombrie 2018 | 0 Comments

Piloții echipei Aston Martin Red Bull Racing au parcurs peste 5.000 de kilometri, traversând Statele Unite ale Americii dintr-o parte într-alta.

Max Verstappen și Daniel Ricciardo au făcut o călătorie epică cu monopostul RB7, folosit de echipă în sezonul 2011. RB7, unul dintre cele mai dominante monoposturi din istoria Formulei 1, care a câștigat 12 din cele 19 curse din acel sezon, a rezistat celor mai spectaculoase provocări.

În total, cei doi piloți de Formula 1 au parcurs peste 5.000 de kilometri de drumuri legendare din Statele Unite. În prima parte a acestei aventuri senzaționale, Daniel Ricciardo a plecat din San Francisco, a trecut prin Death Valley, Munții Utah și s-a oprit în Las Vegas.

Apoi Max Verstappen a ajuns la o altitudine de 2.750 de metri peste nivelul mării în Munții Stâncoși, pentru ca punctul de sosire să fie pe plaja din Miami unde echipa a mai exersat un pit stop înaintea Marelui Premiu de Formula 1 al Statelor Unite, programat în weekendul 19 – 21 octombrie.

De-a lungul acestui road trip, piloții echipei Aston Martin Red Bull Racing au trecut prin numeroase provocări, inclusiv un duel pe canalele din Miami cu o barcă de curse.

Următoarea provocare pentru Max Verstappen și Daniel Ricciardo este cursa de la Austin, programată săptămâna viitoare pe Circuit of The Americas. Cu patru etape înaintea finalului de sezon în Formula 1, cei doi ocupă pozițiile 4 și 5 în clasamentul general, iar echipa Aston Martin Red Bull Racing este pe 3 în clasamentul constructorilor.

Video: YouTube

Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , , ,

Category: Formula 1, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Trei echipaje românești la Raliul Ungariei, penultima etapă din FIA ERC

Lotul României va fi reprezentat de trei echipaje la penultima etapă din Campionatul European de Raliuri, care va avea loc...

Închide