Resita: o etapa reusita pentru Raul Szene si Adi Ionescu

| 11 iulie 2014 | 0 Comments

Raul SzeneWeekendul trecut s-a desfasurat a III-a etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2014, la Resita. Si de aceasta data pilotii timisoreni Szene Raul si Ionescu Adrian au fost prezenti la start. Vremea a tinut atat cu pilotii dar mai ales cu admiratorii prezenti pe probe. Motoarele au fost turate la maxim si fiecare pilot a incercat sa arate ca are spiritul competitiei in sange.

“ Pentru mine etapa de la Resita a fost o reusita, avand in vedere faptul ca in 2012 am avut acel incident care m-a descurajat, iar de atunci anul 2014 este prima data cand particip iar la Resita. Lupta cea mare s-a dat pentru mine la nivel psihic, pentru a depasi acea amintire a accidentului si pentru a imi demonstra ca pot merge la bataie si pe acest traseu. Am reusit sa obtin un loc 4 la grupa N si un loc 13 la general, lucru de care sunt foarte multumit! Am avut si un invitat special in dreapta, pe Dani Corbeanu, dublu campion national SFC (Shark fight championship), luptator K1 si campion european la SPF (Superfight Federation), caruia ii multumesc pentru participare si implicare in aceasta etapa. Ma bucura faptul ca sportivii, desi din ramuri diferite, se sustin in atingerea scopurilor propuse. Vreau sa multumesc din nou sponsorilor Kremsmueller Romania, DaSierra Consult, BSSR Automotosport, Kremsmueller Gruppe, OfficeDent, BSSR Garage, echipei de asistenta tehnica dar si partenerilor media Vocea Timisului si autostiri.ro,” declara Szene Raul.

Adi Ionescu“Sunt extrem de fericit ca am obtinut locul II la etapa de la Resita. Vremea a fost buna, a fost lume multa de probe deci ne-am bucurat de sustinere, problemele tehnice le-am rezolvat cu succes iar per total a fost o etapa reusita pentru mine. Multumesc sponsorilor Kremsmueller Romania si Cosepa Security, dar si mecanicilor!” declara Ionescu Adrian.

Pilotii de la ACS BSSR Automotosport se pregatesc de etapa de la Sinaia, a IV-a din campionatul de viteza in coasta, etapa care se va desfasura in weekendul 19-20 iulie. Aceasta etapa marcheaza jumatatea campionatului, deci presiunea si emotiile sunt din ce in ce mai mari, mai ales ca pilotii timisoreni doresc la sfarsitul anului un loc pe podiumul grupei N si un loc cat mai sus la general.

“Va asteptam la Sinaia! Daca va pasioneaza caii putere va invitam la Sinaia sa ne sustineti de pe traseu sau chiar din masina, stand pe locul din dreapta pilotului. Ne dorim sa facem o impresie cat mai buna, masinile sa se ridice la nivelul asteptarilor, ca si pana acum, iar noi sa fim in forma maxima pentru a obtine rezultate maxime!”

Credit foto: simcat.ro – RallyZoom.ro


Tags: , , , , , , , , , , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Raliul Clujului, 24-26 septembrie

Ne apropiem cu pași repezi de Raliul Clujului (24-26 septembrie), care va conta atât ca şi etapa a 9-a a...

Închide