Red Bull Romaniacs: Enduro for Romania – proiect caritabil

| 23 iulie 2017 | 0 Comments

Red Bull Romaniacs in Sibiu, Romania on July 12th, 2016.

La ediția din acest an a Red Bull Romaniacs, în cadrul proiectului „Enduro for Romania”, se organizează pentru a doua oară un târg de echipament și suveniruri din lumea enduorului extrem.

Fondurile strânse vor fi donate Spitalului Județean Sibiu, secțiilor de neonatologie și prematuri, pentru achiziționarea unor incubatoare noi, atât de necesare pentru supraviețuirea prematurilor și a celor născuți la termen dar cu greutate mică.

Anul trecut s-au strâns 28.000 lei, iar banii s-au dus către Asociația Baby Care pentru un proiect de achiziționare de pulsoximetre, echipamente sanitare vitale pentru depistarea precoce a malformațiilor congenitale la nou-născuții prematur.

Pe lângă susținerea proiectului destinat prematurilor, în acest an ne implicăm și în sprijinirea Serviciului de Ambulanță Sibiu pentru achiziționarea unor aparate de masaj cardiac continuu.

CUM TE POȚI ALĂTURA CAUZEI:

Venind la Prologul Red Bull Romaniacs și achiziționând ce îți place de la târgul „Enduro for Romania”. Poți găsi echipament second hand de care ai nevoie, suveniruri Red Bull Romaniacs, echipament și obiecte semnate de vedetele din hard enduro. Dacă nu găsești ceva pe placul tău, atunci poți dona ce sumă consideri. Târgul „Enduro for Romania” se găseşte în zona de acces către Prolog, cum mergi din direcția hotelului Ramada și ajungi lângă padocurile riderilor.

Program Red Bull Romaniacs 2017

Duminică, 23 iulie

10:00 – 22:00  Verificări administrative și tehnice – Ramada Hotel, Sibiu

Luni, 24 iulie

10:00 – 22:00  Verificări administrative și tehnice – Ramada Hotel, Sibiu

13:00  Conferința de presa – traseul de la Prolog.

Marți, 25 iulie

08:30 Calificări clasa Bronze

10:00 Calificări clasa Silver

11:00 Calificări clasa Gold class

11:30 Calificări clasa Iron Class (nu sunt obligatorii)

17:00 Prolog Finalele, Bd-ul. Coposu, Sibiu

La Prolog se califică primii 35 de rideri de la clasele Bronze, Silver şi Gold. Clasa Gold, cea în care concurează vedetele mondiale din acest sport va evolua ultima.

Miercuri – Sâmbătă sunt programate cele patru zile de off-road.

Sâmbătă, 29 iulie

11:00 Finiș Dealul Gușterița de lângă Sibiu

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: Moto GP, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Următorul pas în evoluția digitală: Anvelopele inteligente NOKIAN TYRES INTUITU™

Transformarea digitală a anvelopelor pentru utilaje cu capacitate de volum mare revoluționează condusul de zi cu zi și gestionarea flotei,...

Închide