ReachNow s-a lansat oficial în Portland

| 21 septembrie 2016 | 0 Comments

P90215144_lowRes_reachnow-carsharing-Locuitorii din Portland au o nouă modalitate de a călători prin oraş odată cu lansarea oficială a serviciului de car sharing ReachNow. ReachNow oferă membrilor săi acces convenabil şi uşor la flota de automobile BMW şi MINI noi, perfectă pentru călătorii în oraş, escapade nocturne sau deplasări în week-end. Pentru a sărbători al doilea oraş intrat în portofoliul ReachNow, calitatea de membru pe viaţă este gratuită pentru o perioadă limitată de timp, timpul de condus fiind taxat cu un tarif promoţional de 0,41 dolari/minut.

„Oraşul Portland este de mult un avanpost la inovaţiei, în special atunci când este vorba de transport şi tehnologie, şi credem că ReachNow se aliniază perfect cu angajamentul oraşului faţă de soluţiile de mobilitate inovatoare”, a declarat Steve Banfield, directorul executiv al ReachNow, citat de autostiri.ro. „Suntem încântaţi să extindem serviciul nostru de car sharing în Portland (statul Oregon), astfel că ajutăm membrii să se deplaseze cu uşurinţă prin oraş cu flota noastră premium, oferind o experienţă perfectă.”

Procesul de înregistrare prin intermediul aplicaţiei ReachNow durează mai puţin de două minute şi oferă instantaneu calitatea de membru conducătorilor calificaţi. Tot ceea ce este necesar este un smartphone, permisul de conducere şi un card de debit sau credit. Odată înregistraţi, membrii pot utiliza imediat aplicaţia ReachNow pentru a rezerva un automobil în apropiere, apoi să-l preia, să-l conducă şi să-şi încheie călătoria în „Home Area”. Membrii pot parca automobilul în orice spaţiu de parcare legal de pe stradă, inclusiv gratuit la taxatoare şi în cadrul zonelor rezidenţiale permise.

Iniţial, flota ReachNow din Portland numără 260 de automobile şi include BMW Seria 3, MINI Clubman şi MINI Hatch cu trei uşi. În prima fază, Home Area va fi delimitată de Columbia Blvd. în partea de nord, 72nd Ave. în cea de est, Woodstock Blvd. şi Sellwood Moreland în partea de sud, respectiv Goose Hollow şi Northwest District la vest.

ReachNow are deja planuri ca, spre finalul anului, să completeze flota din Portland cu o combinaţie de automobile electrice BMW i3 şi modele BMW X1. La acel moment, Home Area va fi şi ea extinsă pentru a deservi mai mult din oraş.

„Prin realizările noastre de oraş verde şi cultura unei adoptări timpurii, Portland este o locaţie firească pentru ca ReachNow să-şi lanseze serviciile de car sharing”, a declarat primarul din Portland, Charlie Hales. „ReachNow şi partenerii săi vor crea, chiar de la început, peste 25 de locuri de muncă şi vom colabora pentru a încuraja conexiunile în rândul forţei de muncă, astfel încât să promovăm diversitatea la angajare şi să creăm mai multe locuri de muncă pentru locuitorii din Portland.”

Stabilirea unor preţuri accesibile de către ReachNow se bazează pe principiul „pay per use”, fără taxe anuale sau lunare de membru. În prezent, locuitorii din Portland se pot înregistra gratuit pentru calitatea de membru ReachNow, în timp ce timpul de condus este taxat la un tarif promoţional de 0,41 dolari/minut. După încheierea perioadei promoţionale, calitatea de membru pe viaţă va costa 39 de dolari, iar timpul de condus va fi taxat cu 0,49 dolari/minut, în timp ce tariful pentru timpul de parcare va rămâne constant la 0,30 dolari/minut. Toate preţurile cuprind asigurare, combustibil şi parcare la taxatoarele publice de pe străzile din Home Area desemnată, inclusiv taxe şi comisioane.

Lansat la începutul acestui an, serviciu a cunoscut o creştere foarte rapidă, atât în ceea ce priveşte flota de automobile, cât şi aria de acoperire. În prezent, ReachNow deserveşte Seattle şi Portland şi intenţionează să se extindă şi în alte oraşe din America de Nord pe parcursul următoarelor 12 luni.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Campionatul Național de Rally Raid: Baja Satu Mare

26 de echipaje își dispută trofeul Baja Satu Mare, 3 din Cehia, 6 din Ungaria și 17 din România.

Închide