Raliul Aradului, prima provocare pe macadam în 2019 pentru Cotnari Rally Team

| 24 mai 2019 | 0 Comments

Programat la finele acestei săptămâni, Raliul Aradului reprezintă pentru Cotnari Rally Team prima apariție competitivă din 2019 pe suprafața preferată a multiplului campion național Titi Aur. La această a doua etapă a Campionatului Național de Raliuri Dunlop, Titi îl va avea în dreapta pe Toni Avram.

Campionatul Național de Raliuri Dunlop 2019 continuă la sfârșitul acestei săptămâni cu etapa de la Arad. După prima etapă, Raliul Argeșului, încheiată prematur, Titi și-a continuat programul din 2019 la Mangalia, obținând locul secund, absolut și la clasa sa, la debutul campionatului de Super Rally. Acum însă, circumstanțele se schimbă, pentru că asfaltul lasă loc macadamului, Raliul Aradului fiind prima competiție din acest an care se dispută pe această suprafață.

”Evident, mă bucur că a venit și prima cursă a anului pe suprafața mea preferată. Vin după o ieșire în decor, la prima etapă. O pană pe stânga față plus abordarea optimistă a unui viraj au dus la o premieră nefericită în carieră, un incident care a presupus sosirea ambulanței.  Știți însă că unul dintre motto-urile mele importante este <<We will never give up>>. Am lăsat însă în urmă acel moment și mergem mai departe. Sper să merg ca înainte și să am un ritm bun”, spune Titi, citat de autostiri.ro. 

În dreapta sa se va afla de această dată, pentru prima dată după 11 ani, Toni Avram. ”Silviu Moraru este în regulă, însă medicii i-au recomandat să nu concureze la acest raliu. Îmi pare rău că nu-l pot avea copilot, dar poate o va putea face la următoarea competiție, tot pe macadam, la Bacău. Evident, Silviu este alături de noi la Arad, în calitate de inginer al echipei. În mașină însă îl voi avea alături pe prietenul nostru Toni Avram. Am concurat împreună timp de doi ani și îi mulțumesc că ni s-a alăturat acum”, precizează Aur.

Raliul Aradului, ajuns la cea de-a 11-a ediţie, se desfăşoară vineri şi sâmbătă. Suprafaţa de concurs reprezintă 98,07% macadam şi 1,93% asfalt. Lungimea totală a raliului este de 498,29 km, iar cea competitivă de 134,57 km, în 9 probe speciale plus Super Speciala din Arad.

Credit foto: RallyZoom.ro

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Noul Opel Mokka: aerodinamică de top pentru eficiență sporită și nivel scăzut de emisii

Noul Opel Mokka optimizat aerodinamic este primul model desemnat să poarte noua față a mărcii, Opel Vizor, precum și emblema...

Închide