Raliul Aradului Kia: Simone Tempestini conduce dupa primele doua probe speciale

| 13 mai 2016 | 0 Comments

Simone tempestini 2016 Arad'Simone Tempestini, campionul în exercițiu al României, conduce după primele două probe ale Raliului Aradului KIA 2016. Competiția contează ca a treia etapă a Campionatului Național de Raliuri Dunlop și Campionatului Național Rally 2 și este prima rundă în Tour European Rally Series.

Simone a câștigat cu un avans confortabil ambele probe speciale și are un avans de 27,9 față de al doilea clasat în ERT, Rashid Al Ketbi, și de 38,2 secunde față de Dan Gîrtofan, piloții care l-au secondat pe PS1, respectiv PS2.

Clasat al 4-lea, Florinel Tincescu se află pe poziția a treia în CNRD, cea pe care a terminat și în runda precedentă, la Sibiu, atunci când a urcat pentru întâia dată în carieră pe podiumul general al campionatului.

La două roți motrice conduce Raul Badiu, care îi devansează cu 3,1 secunde pe Adrian Teslovan și cu 17,9 secunde pe Norbert Maior. Bucla secundă propune a doua trecere pe specialele Șistarovăț (start 18:21) și Frumușani (19:20), pentru ca prima zi să se încheie cu Superspeciala din Arad, al cărei start se va da la 20:10.

SS7 Nadas a fost aleasa de catre organizatorii TER sa fie considerata Power Stage in campionatul TER. Primii trei clasati ai acestei probe vor primi puncte bonus dupa cum urmeaza:

Locul 1: 3 Puncte Bonus

Locul 2: 2 Puncte Bonus

Locul 3: 1 Punct Bonus

Credit foto: Bogdan Barabas


Tags: , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Premieră: Bridgestone aduce tehnologia de ultimă oră ENLITEN pe modelul full-electric ID.3 al partenerului Volkswagen

Bridgestone a colaborat cu partenerul său de lungă durată, Volkswagen, pentru a aduce tehnologia de pneuri ușoare ENLITEN Technology la...

Închide