spot_img

Raliul Aradului, inca un pas spre Europa

Clubul AMC Racing, organizatorul Raliului Aradului, a primit in aceste zile raportul de observare intocmit de reprezentatul forului modial al automobilismului sportiv FIA, cu privire la editia din acest an a competitiei. Raliului Aradului Atrium Mall 2013 a fost etapa candidat pentru Cupa Europei de Raliuri.

Rezultatul obtinut, de 996.5 puncte, situeaza etapa aradeana pe un loc onorant in clasamentul FIA intocmit in baza rapoartelor de observare pentru anul 2013.

Mihai Leu, presedintele clubului AMC racing, a declarat, citat de Autostiri.ro:  „Politica noastra a pasilor marunti dar siguri a dat din nou roade. Astfel, am mai urcat o treapta spre consacrarea europeana a acestui raliu. Faptul ca primul examen european l-am trecut cu bine ne indreptateste sa speram ca vom reusi in tot ceea ce vom intreprinde pentru atingerea dezideratului nostru.

Multumesc foarte mult tuturor celor care ne-au sustinut si ne sustin in organizarea acestui ralliu. Un gand special avem pentru domnul Primar Gheorghe Falca care, inca de la prima editie al acestui raliu, „ne-a trasat„ sarcina de a duce ascest raliu in Europa. Suntem mandri de ce am realizat pana acum. Suntem in acelasi timp constienti ca mai avem enorm de mult de munca pana cand ne vom putea alinia langa cele mai importante si consacrate etape europene”

Clubul AMC Racing a depus documentatia pentru inscrierea etapei de la Arad in calendarul sportiv al Federatiei Romane de Automobilim Sportiv cat si in calendarul sportiv al Cupei Europei de Raliuri.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro

Credit foto: Rallyphoto.ro – Balázs Attila

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri