Prestaţie la înălţime pentru Bogdan Marişca şi Sebastian Itu în faţa fanilor clujeni!

| 2 octombrie 2019 | 0 Comments

Rezultat foarte bun pentru Bogdan Marişca şi Sebastian Itu la Total Transilvania Rally powered by Ford 2019.

Experimentaţii echipieri Napoca Rally Academy au încheiat raliul de casă pe poziţia secundă a podiumului, atât în clasamentul internaţional TER (Tour European Rally), cât şi în cel naţional, CNRD, venind în spatele mai tinerilor colegi Simone Tempestini şi Sergiu Itu. Bogdan şi Sebi au obţinut timpi foarte buni pe probele speciale lungi, Beliş (13,35 km) şi Dângău (30,17 km), chiar şi în ciuda unei uşoare ieşiri în decor pe prima trecere   a probei regină a raliului.

„Etapa de casă s-a terminat bine pentru noi şi suntem bucuroşi pentru asta. Rămân la părerea că probele de la Cluj, în frunte cu deja celebra Dângău, sunt foarte tehnice şi solicitante. Am reuşit să mergem bine, cu o mică sincopă pe Dângău 1, unde am ieşit printr-un şanţ şi am pierdut aproximativ 15 secunde. În rest, un raliu bun, cu mulţi spectatori în special pe Floreşti şi la Super Speciala Cluj Arena.

Nu pot să nu remarc sprijinul pe care l-am avut în trafic de la toţi cei din jurul nostru şi le mulţumim pentru asta. Am avut la dispoziţie o maşină Ford Fiesta R5 care mă face să zâmbesc la fiecare metru parcurs cu ea. Îi felicit pe învingători şi pe toţi cei care au terminat acest raliu. Cât despre NRA, bravo team pentru încă un loc 1”, a declarat Bogdan Marişca, citat de autostiri.ro.

Atât Bogdan Marişca, cât şi Sebastian Itu nu doar au concurat la Transilvania Rally 2019, ci au făcut parte şi din comitetul de organizare al raliului.

„Sebi a fost perfect, ca de obicei, şi în maşină, şi în afara ei. A rămas fără voce la câte a avut de făcut şi de vorbit în săptămâna premergătoare evenimentului. Vreau să mulţumesc autorităţilor pentru întreg sprijinul acordat în organizarea Transilvania Rally, într-un oraş care are concomitent multe alte evenimente. Şi nu în ultimul rând vreau să le mulţumesc tuturor celor care într-un fel sau altul au muncit ca acest raliu să iasă bine”, a completat Bogdan Marişca, citat de autostiri.ro.

Pentru echipajul Bogdan Marişca/Sebastian Itu urmează Raliul Braşovului, în perioada 18-19 octombrie, ultima etapă din Campionatul Naţional de Raliuri.

Echipajul Bogdan Marişca – Sebastian Itu este susţinut în sezonul 2019 de Banca Transilvania, OMV MaxxMotion, Telekom, Ford, NTT Data, DeLonghi, Primăria Cluj, Visit Cluj, Leaseplan, Consiliul Judeţean, P1, Europa FM.

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Battlecross X31: cea mai nouă anvelopă motocross Bridgestone oferă motocicliștilor tracțiune și aderență uimitoare, precum și stabilitate și autonomie sporite

Anvelopa Motocross Bridgestone Battlecross X31 le permite motocicliștilor să-și intensifice jocul pe teren accidentat.Bridgestone Battlecross X31 aplică cele mai noi...

Închide