Premieră națională: Volvo XC40 este expus la Băneasa Shopping Center și la Salonul Auto București

| 2 noiembrie 2017 | 0 Comments

Volvo Cars își extinde gama de SUV-uri și dă startul producției celui mai nou model XC40, un SUV premium urban, adus în premieră în România, în cadrul unui roadshow pornit la nivel internațional. Noul XC40 este expus în exclusivitate la Băneasa Shopping Center în perioada 31 octombrie – 2 noiembrie, și la Salonul Auto București, între 3 și 5 noiembrie.

Noul XC40 include tehnologiile premiate pentru siguranță, conectivitate și infotainment, deja cunoscute ca fiind parte din noua generație a modelelor dezvoltate de Volvo. Aceste tehnologii fac din noul XC40 unul dintre cele mai bine echipate SUV-uri premium urbane disponibile pe piață. Funcționalitățile de siguranță și asistență de la bordul noului XC40 includ sistemele Volvo Pilot Assist, City Safety, alertele cu suport la frânare și camera 360°, care ajută șoferii să manevreze mașina către un loc îngust de parcare.

Pentru cei care doresc să descopere în premieră națională designul interior ingenios, autentic și tineresc, mașina este expusă la Băneasa Shopping Center, în perioada 31 octombrie – 2 noiembrie, apoi în cadrul Salonului Auto București, în perioada 3 – 5 noiembrie. Trei exemplare XC40 vor fi expuse ca parte a roadshow-ului internațional, România fiind a treia țară unde modelul ajunge în exclusivitate.

„Ne bucurăm să fim printre primele țări care dezvăluie consumatorilor noul Volvo XC40, cel mai nou model de SUV urban din gamă. Această lansare marchează extinderea activității brandului Volvo și orientarea către o nouă direcție, cu un design fresh, creativ și autentic”, a declarat Bogdan Huidan, Director General EIT Forum Auto, importator Volvo Cars pe plan național, citat de autostiri.ro.

Noul model Volvo XC40 este disponibil cu motorizare D4 Diesel sau T5 pe benzină Drive-E cu patru cilindri. Alte opțiuni de motorizare vor fi incluse ulterior, în varianta hibrid și pur electrică. Noul XC40 va fi și primul model Volvo disponibil cu un nou motor cu trei cilindri.

Producția noului XC40 începe la fabrica Volvo Cars din Gent, Belgia, în luna noiembrie a acestui an. Primele mașini vor sosi în România în primăvara anului viitor, dar pot fi deja achiziționate la pre-comandă cu un preț de pornire situat la 34.347 EUR (valoare fără TVA).

Noul XC40 este adus în România prin intermediul Forum Auto România, unicul importator al autoturismelor Volvo la nivel local. Compania lucrează, în prezent, cu patru dealeri autorizați (doi în București, unul în Constanța și unul în Timișoara) și vizează ca până la finalul anului viitor să își lărgească rețeaua de parteneri cu noi dealeri, în Iași, Brașov și Cluj.

Video: YouTube

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Goodyear confirmat drept furnizorul oficial de anvelope pentru Pure ETCR

Goodyear urmează să dezvolte pentru Pure ETCR o anvelopă care va încorpora o combinație de tehnologii inspirate de cele mai...

Închide