Premiera mondială a conceptului Kia SP la salonul Auto Expo din India

| 2 februarie 2018 | 0 Comments

•    Kia Motors debutează pe 7 Februarie la salonul Auto Expo din India
•    Premiera mondială a conceptului Kia SP sugerează planurile pentru piața SUV-urilor din India
•    Conceptul SP duce limbajul de design Kia într-o direcție îndrăzneață și sofisticată
•    Kia își prezintă planurile pentru piața indiană cu prezentarea a 16 modele globale

Kia Motors India (KMI) își va face debutul pe piața din India la salonul Auto Expo 2018 din New Delhi cu un nou concept. Kia va dezvălui prototipul SP, alături de alte 16 modele globale ale brand-ului.

Inspirat din tradiția indiană și punând accent pe tehnologia avansată, conceptul Kia SP indică planurile companiei de a introduce pe viitor un SUV nou pe piața indiană. Îndrăzneț și elegant, conceptul SP combină frumusețea sofisticată, tehnologia revoluționară și funcționalitatea de top în forma compactă a unui SUV.

Alături de debutul conceptului SP, Kia va prezenta gama sa globală de automobile la Auto Expo, alături de vehiculele sale electrice, plug-in hibride și o serie de alte modele – inclusiv noul sedan sportiv Stinger. Kia Motors încearcă să reproducă succesul său global în India, pe piața auto cu cea mai rapidă creștere din lume, conform KIA Romania.

Han-Woo Park, președintele Kia Motors Corporation, a declarat: „Toți cei de la Kia Motors suntem extrem de mândri să facem primii pași pe una dintre cele mai mari piețe auto din lume. Și suntem aici nu doar pentru a dezvolta mașini extraordinare. Scopul nostru este de a stabili un nou standard în industria auto indiană, oferind clienților produse și servicii de clasă mondială, în timp ce ne angajăm să realizăm un schimb benefic cu comunitatea locală”.

Produsele premiate Kia sunt acum printre cele mai populare autoturisme din întreaga lume, fiind lăudate pentru un design atractiv, funcționalitățile de înaltă tehnologie și fiabilitate. Identitatea distinctă a designului companiei, inclusiv grila “nas de tigru”, disponibilă pe întreaga gamă de vehicule, face ca modelele brand-ului Kia să fie imediat recunoscute în întreaga lume.

VIA: KIA Romania


Tags: , , , , ,

Category: Noutati, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Kia Motors Europe a demarat campania de cercetare ‘Electric Mission’

Kia și World Shopper vor lansa un document la Salonul Auto de la Geneva în 2019, oferind perspectivele asupra viitorului...

Închide