Precizari referitoare la starea de sanatate a membrilor echipajului implicat in accidentul de pe Valea Fericirii

| 6 mai 2017 | 0 Comments

Accident pe speciala de pe Valea Fericirii – primul comunicat

Echipajul Chevon Lim / Martijn Wydaeghe, aflat la bordul unui Hyunday 120 R% a fost implicat, in aceasta dimineata, intr-un grav accident in timp ce se aflau pe proba speciala 5 – Valea Fericirii – prima a acesi zile. “Echipajul a parasit traseul, s-a izbit violent de un stalp si a iesit in décor. Ambulanta probei a intervenit imediat la fata locului.

Pilotul a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea starii de constienta, iar navigatorul a suferit o contuzie toracica. Ambii au fost stabilizati la fata locului, sunt in stare buna,  iar acum se afla in ambulanta, in drum spre Spitalul Clinic Judetean de Urgenta pentru investigatii suplimentare”, a precizat doctorul Cristian Ursu, medic sef al Rlaiului Transilvania.

Potrivit directorului organizatoric al Transilvania Rally, Bela Soica, proba speciala 5 a fost intrerupta si apoi parcursa in regim de etapa, iar raliul continua cu celelelate probe speciale.

Precizari referitoare la starea de sanatate a membrilor echipajului implicat in accidentul de pe Valea Fericirii – al doilea comunicat

In urma examinarii computer tomografice efectuate la Spitalul Clujic Judetean de Urgenta, pilotul echipei Hynday, Chevon Lim (Coreea de Sud), va mai ramane internat inca doua zile la sectia de Urologie, iar copilotul Martijn Wydaeghe va fi externat in cursul zilei de astazi, a precizat doctorul SMURD Cristian Ursu, medic sef al Transilvania Rally.

“In urma investigatiilor s-a confirmat un traumatism cranio-cerebral minor- gradul I – la pilotul Chevon Lim, cotuzii la nivelul coloanei cervicale, la nivel toracic, al bazinului si al antebratului drept. Mai este prezenta o plaga prin contuzie pe scrotul drept. Mai urmeaza un consult si probabil va mai ramane doua zile internat la Urologie”, a precizat medicul sef al raliului.

In ceea ce-l priveste pe copilotul Martijn Wydaeghe, acesta a suferit o contuzie in reguinea mentoniera si o contuzie in zona toracica – inghinal dreapta, a afirmat sursa citata. Navigatorul va fi externat in cursul zilei de astazi.

Remintim, Ehipajul Chevon Lim / Martijn Wydaeghe, aflat la bordul unui Hyunday i20 R5 a fost implicat, in aceasta dimineata, intr-un accident in timp ce se aflau pe proba speciala 5 – Valea Fericirii – prima a acestei zile. Echipajul a parasit traseul, s-a izbit de un stalp si a iesit in décor. Cei doi au fost transportati la sertia de Urgente a Spitalului Clinic Judetean Cluj.

Sursa: comunicate remise autostiri.ro

Credit foto: RallyZoom.ro


Tags: , , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Auto Slalom – Cupa Bulzesti

Weekendul ce tocmai s-a incheiat a adus la Bulzesti prima etapa de Auto Slalom organizata sub tutela Automobil Club Roman....

Închide