Povestea continuă în Parcul Central din Odorheiu Secuiesc

| 5 decembrie 2019 | 0 Comments

Organizatorii etapei harghitene a Promo Rally TOTAL au definitivat harta traseului pe care se va desfășura duminică, 15 decembrie, cea de-a doua etapă a sezonului șase Promo Rally TOTAL.

,,Am ales un traseu care să îmbine viteza cu tehnica de pilotaj. Astfel, acum avem un traseu mai prietenos, doar la prima vedere, pentru acest gen de competiții. Zic prima vedere pentru că viteza nu constituie mereu un avantaj în câștigarea unei competiții. Dacă luăm în calcul faptul că suprafața de concurs ar putea avea aderență scăzută datorită zăpezii și frigului, avem ingredientele unei competiții spectaculoase care va avea loc Duminică, 15 Decembrie 2019, în parcul Central din Odorheiu Secuiesc“, a declarat Csaba Ferencz, președintele clubului Maxx Racing, coorganizatorul etapei, citat de autostiri.ro.

,,Mai este timp suficient pentru înscrieri. Până la ora redactării acestui comunicat, lista de înscrieri cuprinde doar veterani ai competiției. Sunt convins că participanții care au gustat din adrenalina concursurilor auto la Promo Rally TOTAL vor veni chiar și 100 km până la Odorheiu Secuiesc. De asemenea, sunt convins că tinerii posesori de mașini de curse din secuime nu vor rata ocazia să participe la un concurs pe cinste. Pe toți îi așteptăm cu drag și le reamintim principalele borne ale programului concursului“, a declarat Cristian Andrei, managerul proiectului Promo Rally TOTAL, citat de autostiri.ro.

Etapa a doua Promo Rally TOTAL se va desfășura duminică, 15 decembrie 2019, în Parcul Central din Odorheiu Secuiesc, după următorul program:

08:00 – 09:30 Înscrieri la fața locului
Validarea înscrierilor primite on-line
08:15 – 09:45 Verificări tehnice
09:45 – 10:00 Briefing cu participanții
10:00 – 11:30 Antrenament
11:30 – 13:00 Concurs – Manșa I
13:00 – 14:30 Concurs – Manșa a II-a
14:30 – 16:00 Concurs – Manșa a III-a
16:30 Afișarea rezultatelor
Festivitatea de premiere

Promo Rally TOTAL este susținut de:

TOTAL România – partener oficial. Pro-X, Konvekta, TELL Security Systems, Cyclon Motorsport – parteneri principali. Auto Chelu, TehnoSting, Infinity Trophy, Angelli, Pensiunea Korona Odorheiu Secuiesc, Viking, Szekelyhon, Racing Sim – parteneri.

Promo Rally TOTAL este organizat de ACS Auto Blic, în parteneriat cu CS Maxx Racing sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. Un eveniment organizat cu Primăriei și Consiliului Local Odorheiu Secuiesc. Parteneri media: Prima Radio, Erdelyi Sport, Rock FM, NewsBV.ro, Zile și Nopți, autorally.ro.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , ,

Category: Altele, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Alex Mirea cucereste Sinaia -„Aici si acum”!

Sub celebrul slogan ,,Aici si Acum” s-a desfasurat la Sinaia editia numarul 5 a Campionatului National de Viteza in Coasta....

Închide