Policolor Automotive relansează EMAUR și SILVERPOL

| 9 octombrie 2015 | 0 Comments

Policolor Automotive relansează două game care au făcut istorie în industria vopselelor: EMAUR și SILVERPOL
• EMAUR, prima vopsea de retuș auto 1K din România, încorporează acum și tehnologia 2k! În peste 40 de ani de producție au fost comercializați peste 3 milioane de litri de EMAUR.
• SILVERPOL, prima vopsea metalizată de retuș auto din România, este actualizată cu noi tehnologii, încorporează culori suplimentare și pigmenții perlați și xiralici.
• Caravana Națională KLAR Profesional realizează demonstrații tehnice și promovează noile produse și tehnologii pentru comunitățile de vopsitori auto din țară.

Policolor Automotive, divizia specializată în vopsele și lacuri auto a producătorului Policolor-Orgachim, la aniversarea a 50 de ani de activitate a companiei, demarează prima acțiune dedicată suportului tehnic în teritoriu și modernizează două mari branduri de vopsea din portofoliul său: EMAUR – prima vopsea dedicată service-urilor fabricată în România și SILVERPOL – prima vopsea românească metalizată pentru retuș auto.
Împreună, cele două branduri de vopsea readymix au pus bazele industriei locale retuș auto, mentinându-se etaloane ale calității, în fruntea acestor segmente de piață, Acest lucru a însemnat modernizarea lor permanentă prin inovație și adaptare la tendințele pieței.

EMAUR – prima vopsea 1K de retuș auto

Lansată în anul 1974, EMAUR a devenit, la fel ca alte branduri ale Policolor, o valoare de patrimoniu național. După 3 milioane de litri de EMAUR comercializați în cei 40 de ani de producție, Policolor ridică nivelul calității vopselei prin înglobarea tehnologiei 2Kși prin îmbogățirea paletarului de culori. Vopseaua bicomponentă este utilizată și în cabinele de vopsit, performând prin aderență superioară, putere mare de acoperire și uscarea accelerată, având ca rezultat un luciu durabil.

EMAUR 1K (monocomponentă) și 2K (bicomponentă) cuprind acum 37 de culori și un total de 11 produse auxiliare dedicate (întăritori, diluanți, filler, grunduri etc). Produsele acestei game sunt folosite atât pentru repararea și întreținerea autoturismelor, a autovehiculelor de transport din industrie, agricultură cât și pentru repararea echipamentelor industriale.

SILVERPOL – prima vopsea metalizată românească pentru refinish auto

SILVERPOL este un brand cheie în istoria industriei de retuș auto, fiind prima vopsea readymix metalizată realizată de un producător local. Disponibilă consumatorilor români din anul 1983, a fost considerată, încă de la lansare, un etalon al segmentului prin calitatea sa cromatică și prin caracteristicile inovatoare.
Urmărind dinamica și transformarea parcului auto național, Policolor lansează o nouă generație de produse SILVERPOL, cu o gamă de culori metalizate și perlate, actualizate cromatic și îmbogățite cu pigmenți xiralici.

Sistemul de acoperire redy mix în dublu strat (2C) Silverpol, cuprinde 39 de culori și cinci produse auxiliare (lac, întăritoare, filler, diluant) fiind o soluție completă de refinishauto integral al autoturismelor și vehiculelor comerciale. Paletarul de culori SILVERPOL cuprinde nuanțele uzuale pentru modele auto din gama Dacia, Renault, BMW, Daewoo, Ford, Opel, Peugeot & Citroen sau VW.

Caravana Națională Klar Professional

Gamele EMAUR și SILVERPOL sunt promovate de către echipa Policolor Automotive la nivel național prin intermediul Caravanei Klar Professional, care face demonstrații tehnice în service-uri din mai multe orașe din țară. Laboratorul mobil este echipat cu sisteme de mixare de vopsea și cu întregul set de echipamente necesare vospsirii autovehiculelor. Caravana aînceput cu orașele Ploiești și Cluj, unde comunitățile de vopsitori au luat parte la demonstrații de aplicare și utilizare corectă a produselor de retuș din portofoliul Policolor Automotive.

Participanții, implicați activ în demonstrații, au fost premiați în funcție de performanță și îndemânare cu premii constând în chituri, fillere sau lacuri auto, precum și pistoale de vopsit Sata.

Caravana a pornit deja spre următoarele orașe, urmând să realizeze workshop-uri pentru vopsitorii auto din Brașov, Oradea, Timișoara, Deva, Târgu Jiu și Vâlcea.
Sursa si imagini: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Arta camuflajului

Menținerea suspansului până la momentul premierei. Camuflajul: de la rolul funcțional, la artă.

Închide