spot_img

Pilotul Cristiana Oprea, final de sezon acasă la Trofeul București

Chiar dacă a trecut deja o lună de la încheierea Campionatului Național de Raliuri, echipajul feminin C. Oprea/D. Hațegan se pregătește pentru evenimentul de final al sezonului 2018, la bordul mașinii lor de curse.

Fetele invită toți pasionații de mașini și motorsport sâmbătă, pe 17 noiembrie, între orele 9:30-17:00 la Trofeul București, a treia și ultima etapă a Campionatului Național de Super Rally.

Standul Emoticar găzduit de echipa Mach 1 Sport va fi amenajat în parcul de service de pe bulevardul Kiseleff, în zona dintre Muzeul Antipa și MȚR. Acolo vă așteaptă Cristiana, Diana, Sean D’Or și Michelin, partenerul care le-a susținut în prima participare europeană, devenind astfel primul echipaj feminin românesc din ultimii 50 de ani care a participat la un raliu în afara țării, la Rally Sliven în Bulgaria (iulie 2018).

La stand li se alătură și DJI, partener oficial WRC, prin care fanii fetelor vor beneficia de cele mai interesante videouri de la fața locului. Tot pe bulevardul Kiseleff, către Arcul de Triumf, se vor desfășura și rundele de concurs.

“Sunt nespus de fericită să mă pot întâlni cu prietenii din București în această ipostază și să pot aduce mai aproape de ei atmosfera curselor. Chiar dacă acest eveniment nu este pe formatul unui raliu, va fi un prilej de povești despre automobilism și inspirație, despre limite și curaj. Ne-am bucura să vină cât mai multe fete să vadă că motorsportul este un domeniu deschis tuturor și că tot ce trebuie să facă este să aibă curaj să își urmeze visul,” a spus entuziasmată bucureșteanca Cristiana Oprea, citatat de autostiri.ro, care a renunțat la arhitectură pentru provocarea de a deveni pilot de raliuri.

Mai multe despre Cristiana Oprea și #masinicupoveste puteți găsi pe www.emoticar.ro și pe canalele de instagram și facebook ale Cristianei.

Sursa si imagini: comunicat remis autostiri.ro

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,340FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,460AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri