spot_img

Petrut Florescu, week-end cu fluctuatii la Lonato

Petrut Florescu a concurat in acest week-end, pe circuitul Lonato, in cea de a patra etapa a Campionatului Italian de Karting. Petrut a reusit cel mai bun rezultat in primele doua sesiuni de antrenamente cronometrate. El a fost cel mai rapid in prima sesiune si a fost cronometrat cu timpul de 43 de secunde si 7 zecimi. Pilotul Morsicani l-a devansat cu o zecime de secunda pe coechipierul Leonardo Pulcini. In cel de al doilea antrenament, Petrut a fost al 6-lea, insa timpul sau reper din prima sesiune nu a putut fi batut.

„Sunt multumit de felul in care a inceput week-endul acesta. Setarile initiale ale kartului au fost bine alese si cred ca rezultatul meu de 43.7 va fi greu de atins in urmatoarele doua zile. Vreau sa punctez cat mai bine la Lonato, dar nu imi voi asuma riscuri. Obiectivul meu ramane Campionatul Mondial”, a declarat Petrut Florescu, citat de Autostiri.ro, dupa sesiunile de antrenamente.

Sambata, Petrut Florescu a incheiat calificarile cu cel de al 5-lea rezultat din clasamentul cumulat. In prima dintre mansele de calificare la care a participat, tanarul bucurestean a plecat din linia a doua, de pe 3. Dupa o cursa buna, Petrut a venit la sosire al 6-lea. In cea de a doua a luat startul al patrulea, a incheiat pe 9 si a strans 15 puncte de penalizare. Norocul s-a schimbat duminica, in ziua decisiva. In prima finala Petrut s-a pozitionat al 9-lea pe grila, insa venit la sosire al 18-lea, la peste 17 secunde in spatele invingatorului Alessio Lorandi. In urma acestui rezultat, in cea de a doua finala, pilotul Morsicani a plecat de pe locul 18, insa a facut o cursa de recuperare foarte buna. Petrut a castigat 10 pozitii si a terminat al 8-lea.

„Nota general este buna. Datator de sperante a fost rezultatul din cursa a doua, o cursa in care am demonstrat ca pot obtine timpi buni pe tur si pot sta in primul grup. Sunt constient ca trebuie sa evoluez pentru a ma gandi la un rezultatul pozitiv la Campionatul Mondial. Relatia cu echipa este buna si cred ca putea discuta despre progres in urmatoarele saptamani”, a completat Petrut Florescu.

Urmatoarea etapa din Campionatul Italian se va desfasura pe 27 octombrie, la Castelletto. Mai multe informatii in timp real despre participarile lui Petrut Florescu in kartingul european puteti gasi pe site-ul www.pmracing.ro.

Sursa si imagine: comunicat remis publicatiei Autostiri.ro de PMRacing

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,333FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,450AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri