spot_img

Petrut Florescu, locul 2 la WSK Final Cup!

Petrut Florescu a participat in acest week-end, pe circuitul 7 Laghi, la etapa WSK Final Cup

Cursa a fost una pregatitoare pentru ultima etapa a Campionatului Mondial.

Petrut s-a descurcat excelent pe pista in lungime de 1256 de metri si a incheiat finala pe locul al doilea. Finalul calificarilor l-a gasit pe tanarul bucurestean pe locul 33, insa de acolo a inceput ascensiunea sa. Pilotul Morsicani s-a pozitionat in heaturile de calificare pe locul 15 si a luat startul in prefinala A din linia a 4-a, de pe 8. In acea prefinala, Petrut a mers la limita, a riscat si a trecut linia de sosire al doilea, in spatele coechipierului Alessio Lorandi.

In finala, Florescu a plecat al patrulea, din linia a doua a grilei, chiar din spatele lui Alessio Lorandi. In cursa insa a dat peste un alt adversar, britanicul Robert Shwartzman. Dupa ce a trecut de Lorandi, Petrut si-a fixat drept obiectiv victoria. Din pacate, ritmul lui Shwartzman nu a mai putut fi egalat in ultimele tururi, iar Petrut Florescu a incheiat al doilea.

„Aici am concurat si pentru mine. Am fost usor dezamagit dupa sesiunile de calificare si acel loc 33. In heat-urile calificative a venit primul castig important si din acel punct mi-am dat seama ca week-endul s-ar putea incheia bine pentru mine. Am recuperat in prefinala, insa in ultimele tururi distanta dintre mine si Robert Shwartzman a fost mult prea mare si practic imposibil de neutralizat”, a declarat Petrut Florescu, citat de Autostiri.ro.

Urmatoarea aparitie a lui Petrut va fi in mansa decisiva a Campionatului Mondial, de la finalul lunii noiembrie.

 

Video: YouTube – Paul Mocanu

Sursa si imagine: comunicat remis Autostiri.ro de PMRacing

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,302FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,430AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri