Parada vehiculelor istorice – Tîrgu-Mureș, 13-15 Mai 2016

| 28 aprilie 2016 | 0 Comments

regularitateClassic Car Club Mureș, Gentelmen’s Auto Mureș, în parteneriat cu Primăria Tîrgu-Mureș, Consiliul Județean Mureș și Universitatea Cultural Științifică Tîrgu-Mureș vă invită la un eveniment deosebit.

Parada Vehiculelor Istorice, 13-15 mai, va readuce în prim-plan farmecul și nostalgia autovehiculelor istorice. Cu o deosebită încărcătură istorică, dobândită odată cu trecerea timpului, vehiculele clasice revin în centrul atenției. Revin la Tîrgu-Mureș, într-un cadru la fel de plin de semnificații: Cetatea Medievală.

Evenimentul din acest an va fi structurat pe două categorii:

Concursul de Eleganță – în care se va putea admira frumusețea mașinilor colecționate și restaurate de pasionați, jurizate în cele 2 zile de expunere, 13 și 14 mai.

Raliul de Regularitate – etapa a II-a, sub egida Retromobil Club România, reprezentant FIVA, în cadrul căruia concurenții vor defila în Tîrgu-Mureș, în data de 13 mai, apoi vor parcurge un traseu de aproximativ 200 de kilometri, pe traseul Tîrgu-Mureș – Toplița – Tîrgu-Mureș, sâmbătă, 14 mai.

Cei interesați se pot înscrie accesând pagina oficială a evenimentului, www.retromures.ro. Persoane de contact: Cristian Togănel – director organizatoric (0744-161.317), Vlad Podar – ofițer de presă (0744-200.147).

Vă așteptăm la Tîrgu-Mureș la un eveniment deosebit: Parada Vehiculelor Istorice, 13-15 mai.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , , , ,

Category: Classic cars, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Ciprian Lupu, primul pilot profesionist, utilizator de scaun rulant – partener oficial Auto Chelu la Campionatul Național de Viteză în Coastă

Auto Chelu este un susținător al automobilismului sportiv de mult timp, iar acest parteneriat este încă o dovadă a implicării...

Închide