spot_img

Ovidiu Ponea se impune în Clasa 4 la prima etapa de viteză în coastă

Dacă în interviul trecut Ovidiu ne spunea despre planurile sale din acest sezon, iată insă că de această dată ne va povesti despre cum a debutat pentru el anul competitional, prima etapă desfășurându-se la Mediaș în weekendul 19-21 mai.

Rezultatele muncii sale nu au încetat sa apară, astfel încât acesta a reușit să se impună fantastic in clamentul dedicat clasei 4.

ANA: Cum a fost pentru tine această etapă?

OVIDIU: Buna ziua. Am așteptat cu mare drag această etapă de la Mediaș, datorită și pauzei lungi dintre sezoane.

O etapă totuși grea pentru mine din cauza vremii, dar sincer să fiu, publicul numeros m-a împins de la spate să merg cât pot de bine.

ANA: Cu ce gânduri ai plecat înainte de etapă?

OVIDIU: În această pauză mașina a mai suferit câteva îmbunătățiri și ținta mea era să mă acomodez repede cu noul setup și daca se poate si un podium.

ANA: Crezi că aceste gânduri și dorințe s-au materializat? Targetul a fost îndeplinit?

OVIDIU: Spre surprindere mea, mașina merge impecabil și îmi dă un vibe foarte bun cand sunt pe traseu. Cu siguranță că targetul a fost chiar depășit.

ANA: Cum s-a terminat etapa pentru tine? Ce podiumuri ai reușit sa obții?

OVIDIU: Deși în concurs nu am reușit să prind nicio urcare cu traseul complet uscat, mă declar foarte mulțumit.

Am fost încrezător în mine și alături de echipa mea am reusit un rezultat fantastic în ciuda vremii, și anume un loc 2 la grupa 4 și locul 1 la clasa 4a.

ANA: Unde se va desfășura etapa următoare? Te consideri pregătit să înfrunți un nou traseu?

OVIDIU: Următoarea etapă e cea mai așteptată de mine. Un traseu superb cu o organizare pe măsură. Este vorba de a doua etapă de viteză in coastă ce va avea loc la Harghita. După comportamentul mașinii la Harghita merg cu gandul de a obitine si locul 1 la clasa.

Ca de fiecare dată, la finalul materialului trebuie să aducem mulțumiri speciale tuturor partenerilor, iar de această dată trebuie să menționăm că Ovidiu are alături o frumoasă gașcă de prieteni cu care împarte această pasiune pentru motorsport, DeLaNoi Motorsport fiind astfel mai mult decat un partener.

A doua etapă a campionatului se va muta pe tărâmuri harghitene și este programată in weekendul 17-18 iunie, fiind astfel un traseu foarte îndrăgit de toți concurenții.

Foto: arhiva Ovidiu Ponea

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- FII CALM LA VOLAN -
15,347FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,380AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Brașov Amanet Auto-spot_img

Parteneri Autostiri