Noul Ford Mustang este aici!

| 5 februarie 2015 | 0 Comments
Noul Ford MustangNoul model Ford Mustang poate fi acum configurat şi comandat în toată Europa, inclusiv în România, pentru prima dată de mai bine de 50 de ani
•Noul Ford Mustang este disponibil pentru comenzi acum şi în România, cu preţuri începând de la 35.000 euro, TVA inclus, pentru versiunea „Coupé”, motor  2.3 EcoBoost 314 CP, cutie manuală 
•Noul Ford Mustang poate fi comandat şi livrat numai de către un dealer desemnat ca fiind FordStore, iar pentru început în România va exista o astfel de locaţie
•Noul Ford Mustang oferă în dotarea standard jante aliaj de 19-inch, sistem SYNC 2 cu ecran tactil de 8-inch şi comandă vocală, tapiţerie piele, servodirecţie asistată electronic.

 

Ziua de azi marchează un moment special în istoria automobilistică, deoarece clienţii din toată Europa, inclusiv din România, au putut pentru prima dată să configureze şi să comande noul model Ford Mustang – după mai mult de 50 de ani de la intrarea în producţie a primei vesiuni a legendarului model.Echipat cu motoare 2.3-litri EcoBoost 314 CP si 5.0-litri V8 418 CP, noul model Mustang în versiunile „Coupé” şi „Convertible” (decapotabil) este disponibil în România pentru comenzi, în showroom-urile FordStore la preţuri începând de la 35.000 euro TVA inclusiv.

Noul Ford Mustang poate fi comandat şi livrat numai de către un dealer Ford desemnat ca fiind FordStore, iar pentru început în România va exista locaţia FordStore: Ţiriac Auto Bucureşti.

Nu a fost nicicând un moment mai bun pentru a introduce această maşină legendară în întreaga Europă. Modelul nou Ford Mustang este cel mai modern, mai evoluat din punct de vedere tehnologic şi mai îndrăzneţ Mustang din istoria uimitoare a mărcii”, a spus Roelant de Waard, vice-preşedinte, Marketing, Sales & Service, Ford din Europa.

Disponibil cu transmisie manuală cu şase trepte sau automată, noul model Ford Mustang oferă în configuraţia standard: jante aliaj cu finisaj premium, aer condiţionat „dual zone”, sistem audio cu 9 difuzoare, tapiţerie piele, sistem SYNC 2 cu ecran tactil color de 8-inch şi control vocal, servodirecţie asistată electronic.

Opţiunile suplimentare includ scaune încălzite şi jante din aliaj cu finisaj premium. Cele zece opţiuni culori exterioare includ „Race Red”, „Competition Orange” şi „Triple Yellow”- vopsea specială în trei straturi.

Noul model Ford Mustang este disponibil pentru comenzi în Europa exclusiv în noile showroom-uri FordStore. Este pentru prima dată când Mustang se vinde în toată lumea, iar noul model va fi disponibil pentru clienţi în peste 100 de pieţe. În România, primele unităţi vor fi ajunge în trimestrul al doilea al acestui an.

Primele 500 de unităţi Ford Mustang au putut fi rezervate de către clienţii din Europa în timpul Finalei Ligii Campionilor UEFA din 2014. Peste 9,300 de persoane s-au înregistrat online pentru şansa de a-şi rezerva unul dintre modele în timpul meciului, astfel că primele 500 de cereri s-au realizat în doar 30 de secunde de la demararea campaniei, 2 dintre acestea aparţinand unor clienţi din România.

VIA: Tiriac Auto


Tags: , , ,

Category: News, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Câștigătorii etapei a IV-a

La eveniment au participat 46 de concurenți amatori și profesioniști, departajați în opt clasamente.

Închide