Noua generatie BMW X6, mai mare, mai agresiva!

| 12 aprilie 2013 | 2 Comments

Producatorul german BMW a anuntat deja ca va lansa viitoarea generatie a modelului X6 la scurt timp dupa noul X4, la inceputul lui 2014.

Astfel, lansarea oficiala a modelului este asteptata pentru Salonul Auto de la Moscova, locul unde din ce in ce mai multi producatori aleg sa-si aduca ultimele creatii. In aceste conditii, vom putea admira SUV-ul bavarez pe sosele in cel de-al treilea semestru a lui 2014.

Bazat pe aceasi platforma pe care o va folosi si X5, modelul va pastra formele actuale urmand insa a beneficia de dimensiuni marite, transpuse intr-un spatiu pentru picioare marit, si de o linie exterioara mult mai agresiva.

„Vrem sa oferim tuturor masinilor pe care le producem o imagine cat mai distincta, urmand a avea o diferentiere intre modelele sportive si cele practice”, a dezvaluit de curand un oficial BMW, pentru o publicatie de profil din Germania.

In ceea ce priveste motorizarea BMW vrea sa-si rasfete clientii, punand la dispozitia acestora o gama vasta de motoare ce va include pe langa versiunile diesel si un V8 pe benzina alaturi de un hybrid.

 


Tags: , , , , , , , , , ,

Category: Gossip

Citește articolul precedent:
Dakar 2021: Emanuel Gyenes termină etapa a 11-a pe locul 29 și se menține pe poziția a doua la clasa Malle Moto

Emanuel Gyenes #29 Autonet Motorcycle Team - KTM, a încheiat penultima etapă pe locul al 29-lea, la 01 h 03...

Închide