spot_img

Nissan cheamă în service 600.000 de maşini!

Nissan, al treilea constructor auto nipon, a anunţat că recheamă pentru reparaţii 600.000 de autovehicule în America de Nord, de Sud şi Africa, pentru remedierea unor posibile probleme la sistemul de direcţie şi la bateria electrică.

Nissan va înlocui gratuit articulaţia inferioară a coloanei de direcţie şi arborele de direcţie la 303.000 pick-upuri Frontier şi la 283.000 de maşini de teren Xterra comercializate în SUA, Canada şi mai multe state din America de Sud, în special în Argentina şi Brazilia, a anunţat Nissan North America.

Maşinile au fost asamblate la o uzină din SUA, între iulie 2001 şi ianuarie 2005, şi la o fabrică din Brazilia, în perioada noiembrie 2001-iunie 2008. Coloana de direcţia a acestor autovehicule se poate înţepeni şi rupe.

Totodată, Nissan va înlocui contactul pozitiv la 18.500 de baterii cu care este dotat modelul Sentra vândut în SUA, Canada, Argentina, Brazilia şi alte state, cele mai multe din Africa. O defecţiune a acestei piese poate face dificilă pornirea maşinii, iar motorul se poate opri la viteze reduse. Aceste autovehicule au fost livrare de o uzină din Mexic între mai şi iulie anul acesta.

Constructorul auto subliniază că defecţiunile nu au provocat accidente.

Dintre maşinile rechemate, 515.000 au fost vândute în SUA.

Sursa: Mediafax

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- MetalShow 2022 -
- FII CALM LA VOLAN -
15,113FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,160AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Partener – GT Auto Club Sportiv -

Parteneri Autostiri