spot_img

Need for Speed Schubert Motorsport locul 3 la debutul în GT3

La finalul campionatului GT3 echipa nemţilor Need for Speed Schubert Motorsport s-a clasat pe locul 3.

În sezonul 2010 echipa a avut următorii piloţi: Patrick Söderlund / Edward Sandström – pe maşina cu numărul de concurs 76 şi Csaba Walter / Claudia Huertgen – pe maşina cu numărul de concurs 77.

În această competiţie, echipa germană a folosit un model BMW Z4.
Acest model a beneficiat de un motor V8 de 4.0 litri, 480 CP, un cuplu 465 Nm la 5500 rpm, raportul putere / greutate: 2,46 kg / CP, cutie de viteze secvenţială în 6 trepte, cu funcţie „Quick Shift”.

Modelul de competiţie BMW Z4 beneficiază de suspensii faţă McPherson cu amortizor telescopic şi arcuri elicoidale; spate: Multilink cu amortizor telescopic şi arcuri elicoidale. Pentru a strunii caii putere, BMW-ul a beneficiat de un sistem de frânare hidraulic dublu circuit cu ABS / DSC.

Ce este un DSC? Se referă la controlul dinamic al stabilitaţii.
Senzorii DSC verifică în mod continuu dinamica actuală a autovehiculului. Datorită noului nivel de dezvoltare a sistemului dinamic de control al stabilităţii DSC analizează permanent direcţia şi viteza de rotaţie a fiecarei roţi, asigură confort sporit şi siguranţă în traficul cotidian.

Funcţiile de asistenţă DSC îmbunătăţesc eficienţa frânelor pe un carosabil umed, menţin eficienţa acestora chiar şi când sunt supraîncălzite – fără a diminua efectul de frânare. Totodată pretensionează frâna în momentul în care şoferul ia repede piciorul de pe ambreiaj şi reduce distanţa de frânare în caz de urgenţă. Efectul de frânare este astfel amplificat, distanţa de frânare fiind micşorată.

Efectele sistemelor montate pe modelul BMW Z4 asigură creşterea vitezei, un cuplu eficient, acceleraţii impresionante, performanţă în condiţiile menţinerii tracţiunii indiferent de carosabil, agilitate, manevrabilitate şi un grad sporit de siguranţă.

Related Articles

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- MetalShow 2022 -
- FII CALM LA VOLAN -
15,114FaniÎmi place
703CititoriConectați-vă
1,160AbonațiAbonați-vă

Ultimele articole

- Partener Danny Ungur Racing -
- Partener – GT Auto Club Sportiv -

Parteneri Autostiri