Napoca Rally Academy este hotarata sa revina pe locul 1 la Raliul Moldovei

| 14 iunie 2018 | 0 Comments

Raliul Moldovei, eveniment care se desfasoara la Bacau, in perioada 15-16 iunie este a doua etapa de macadam din acest sezon competitional in Campionatul National de Raliuri Dunlop.

Dupa prima infrangere din acest sezon la Arad, echipa NRA este hotarata sa revina pe locul I.

Probele de la Bacau sunt foarte tehnice si frumoase, au fost mereu pe placul echipajelor NRA.  Va a fi un raliu cu ecarturi mici, pentru ca nu sunt probe prea lungi, motiv pentru care concentrare si dorinta de a invinge trebuie sa fie de la primul kilometru de probe.

Marco Tempestini: „Arad ne-a aratat inca o data ca granita intre foarte bine si rau in sportul nostru este foarte subtire, la fel cum cea mai mica greseala, poate aduce o „nota de plata” scumpa ! Ma astept la o reactie pe masura talentului pilotilor nostri si sunt sigur ca pe probele de la Bacau, Bogdan, Simone, Norbert si Mihnea vor face spectacol si vor aduce puncte grele pentru echipa. „

Norbert Maior: “La Bacau speram sa lasam problemele si ghinioanele in spate si sa avem o cursa reusita. Ne plac mult probele, asa ca, impreuna cu Francesca speram sa sa fim angrenati de la inceput pana la final in lupta pentru primele pozitii de la calasa 9.”

Mihnea Muresan: “Alaturi de Florin Dorca, voi incerca sa am o evolutie cat mai constanta si rapida pe probele de la Bacau si Moinesti. Deoarece este foarte important sa imi regasesc increderea in masina de curse si placerea de a pilota, abordarea va fi una fara riscuri mari. Ne dorim sa fim lipsiti de probleme tehnice de aceasta data, iar in rest vom face amandoi totul pentru a ajunge cu o performanta cat mai buna la final.”

Raliul Moldovei se desfasoara la Bacau si Moinesti in perioada 15-16 iunie , pe macadam. Raliul are 17 probe speciale, cu o lungime totala de 136,71 kilometri.

Partenerii Napoca Rally Academy pentru programul 2018 din Campionatul Național de Raliuri sunt Banca Transilvania, OMV MaxxMotion Performance Fuels, DeLonghi, LeasePlan Romania, Visit Cluj, Primăria și Consiliul Judetean Cluj Napoca, P1 si partener media: KissFM.

Sursa: comunicat remis Autostiri.ro


Tags: , ,

Category: Prima pagina, Rally

Citește articolul precedent:
Auto Slalom – Cupa Bulzesti

Weekendul ce tocmai s-a incheiat a adus la Bulzesti prima etapa de Auto Slalom organizata sub tutela Automobil Club Roman....

Închide