MotoGP. Debut cu emoţii pentru Rossi la Ducati!

| 17 martie 2011 | 0 Comments

Valentino Rossi va lua startul, în acest weekend în Qatar, la primul grand prix alături de Ducati.

După şapte sezoane la Yamaha, superstarul italian a hotărât să schimbe macazul şi să alerge alături de un producător din Peninsulă, din dorinţa de a devein primul pilot care a câştigat titlul mondial cu trei producători diferiţi.

Pentru prima sesiune de antrenamente din acest weekend, am ales să pornim cu setările din testele ce tocmai s-au încheiat. Suntem mulţumiţi de rezultatele obţinute, chiar dacă au fost cu peste o secundă mai slabe decât ale lui Stoner. Le putem îmbunătăţii cu siguranţă, dacă îmi va permite starea de sănătate”, a explicat italianul.

Legat de cursa de duminică, Rossi a declarat: “În orice condiţii, debutul la Ducati îmi va oferi o motivaţie în plus, iar Duminică voi fi cu siguranţă extrem de emoţionat”.

Rossi nu i-a uitat nici pe italienii care astăzi sărbătoresc reunificarea Italiei şi nici pe japonezii afectaţi de cutremurul de săptămâna trecută.

Vreau să-i salut pe toţi compatrioţii mei care sărbătoresc cea de-a 150-a aniversare a Italiei. De asemenea, vreau să transmit un gând bun şi tuturor locuitorilor Japoniei, care traversează o perioadă extrem de dificilă”, a încheiat Rossi.


Tags: , , , , , , ,

Category: Moto GP, Prima pagina

Citește articolul precedent:
Mazda începe producția modelului MX-30, prima mașină electrică a companiei

Primul vehicul electric Mazda, un SUV versatil și elegant

Închide